ΣΤ.ΜΥΛΩΝΑΣ: Δημότες Ρεθύμνου είναι και οι κάτοικοι των οικισμών – καίρια προβλήματα που χρονίζουν

Συναντήσαμε τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ρουσσοσπιτίου και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στο πλευρό του Θοδωρή Νίνου, κ. Σταύρο Μυλωνά

Μόλις μια ανάσα από τις κάλπες και το Ρέθυμνο κινείται σε έντονους προεκλογικούς ρυθμούς. Είναι λοιπόν η ώρα να συστηθούμε και να γνωρίσουμε κάθε αξιόλογη υποψηφιότητα που διεκδικεί την εμπιστοσύνη μας. Να εστιάσουμε στην πραγματικότητα, στα υπαρκτά και διαρκώς διογκούμενα προβλήματα, να ακούσουμε, να θέσουμε ερωτήματα και αναζητήσουμε απαντήσεις σε μια σειρά ζητημάτων που αναμοχλεύονται στις σκέψεις των πολιτών.

υπογράφει ο Νίκος Νεβεσκιώτης

Η πρόσφατη επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Θοδωρή Νίνου στην Τεχνική Υπηρεσία αποτέλεσε την αφορμή για επανέλθουν στην επικαιρότητα μια σειρά θεμάτων που απασχολούν και ταλανίζουν τους πολίτες του Δήμου Ρεθύμνου.  Περιφερειακός δρόμος, οικισμοί, κυκλοφοριακό και θέσεις σταθμεύσεις αποτελούν άμεσες προτεραιότητες στην πορεία βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών.

Με αυτές τις σκέψεις τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ρουσσουσπιτίου και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στο ψηφοδέλτιο του Θοδωρή Νίνου , κ. Σταύρο  Μυλωνά

Μέσα από μικρόφωνο των Παραπολιτικών Κρήτης 102,4 και την καθημερινή εκπομπή «Τα λέμε ΟΛΑ», με τον Παντελή Σπυριδάκη, είχαμε την ευκαιρία να εστιάσουμε στα προβλήματα που χρονίζουν , “σέρνονται” και φέρνουν στα όρια τους δημότες.

  • Δημότες Ρεθύμνου αποτελούν και οι κάτοικοι των οικισμών – Εγκατάλειψη και υποβάθμιση καταγγέλλουν οι κάτοικοι σε Αρμένους, Χρωμομοναστήρι, Όρος, Γουλεδιανά και μια σειρά οικισμών.
  • Ποιοι οι λόγοι που τον ώθησαν να συστρατευτεί στο πλευρό του Θοδωρή Νίνου στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαίου.
  • Τι θα γίνει με την Ύδρευση – άρδευση , οδοποιία, αισθητικές παρεμβάσεις, ενίσχυση τουριστικής ανάπτυξης, τις αναπλάσεις και την ανάδειξη παραδοσιακών οικισμών;
  • Και όλα τα παραλειπόμενα από την επίσκεψη του Θοδωρή Νίνου στην Τεχνική Υπηρεσία Ρεθύμνου , όπου ήταν και ο ίδιος παρών. Στα “γενικά και αόριστα” το ενδιαφέρον για τον περιφερειακό δρόμο, αποκατάσταση ζημιών από την κακοκαιρία, η αστοχία της μη κατασκευή υπόγειου πάρκινγκ στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου Πεταλιώτη.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

Τα σχόλια είναι κλειστά.