Όλα τα Νέα

Στατιστικά στοιχεία 5ου Ομίλου Γ΄Εθνικής-12η αγωνιστική

93

Σας παρουσιάζουμε ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία μέχρι την 12η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.

Παρακάτω σας παραθέτουμε διάφορα ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία μέχρι την 12η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής με αριθμούς.

********Πρώτος ο Ο.Φ.Ι. στον βαθμολογικό πίνακα με 27 βαθμούς,και έχοντας δεχτεί μόνο 1 τέρμα.

********Ακολουθεί δεύτερος ο Εθνικός με 26 βαθμούς,και στην τρίτη θέση ο Γιούχτας με 19 βαθμούς,η Επισκοπή με 18 βαθμούς ,όπου και οι τέσσερις ομάδες θα διεκδικήσουν τις δυο προνομιούχες θέσεις για άνοδο.

********Μάχη στην ουρά της βαθμολογίας, με 7 βαθμούς η Νεάπολη και ο Ατρόμητος Πειραιά που  ελπίζουν σε παραμονή,πιο πάνω με 10 βαθμούς Προοδευτική και Παλαιόχωρα, με 13 βαθμούς ο ΠΟΑ,με 14 βαθμούς Αμπελακιακός και ΣΥΝΚΑ,με 15 βαθμούς το Κερατσίνι,kai 16 βαθμούς ο Ιωνικός που κάνει πιο εύκολη την παραμονή του.

*********Καλύτερη άμυνα του Ο.Φ.Ι. όπου έχει δεχτεί 1 τέρμα,χειρότερη άμυνα του Ατρόμητου Πειραιά που έχει δεχτεί 21 τέρματα.

*********Δεύτερη καλύτερη άμυνα του Eθνικού και Γιούχτα με 7 γκολ,και την τρίτη θέση με 8 γκολ μοιράζονται Ιωνικός και ΠΟΑ.

********Καλύτερη επίθεση με 20 γκολ μοιράζονται Εθνικός και Ο.Φ.Ι.,δεύτερη καλύτερη επίθεση η Επισκοπή με 19 γκολ.

********Χωρίς ήττα μέχρι στιγμής για τον Ο.Φ.Ι.,όλες οι ομάδες έχουν πετύχει νίκη.

********7 Ισοπαλίες έχει  ο ΠΟΑ που είναι και οι περισσότερες στο πρωτάθλημα

*******Aπό 8 νίκες έχουν Ο.Φ.Ι. και Εθνικός,από 5 έχουν Γιούχτας και Επισκοπή,από 4 έχουν Ιωνικός,Αμπελακιακός και Κερατσίνι,από 3 έχουν ΣΥΝΚΑ,Προοδευτική και Παλαιόχωρα,από 2 έχουν ΠΟΑ και Νεάπολη,1 νίκη έχει ο Ατρόμητος Πειραια.

*******Πρώτος σκόρερ ο Νίκος Κατσικοκέρης της Επισκοπής με 7 γκολ,ακολουθεί με 6 γκολ ο Κέβιν Χύσι του Ο.Φ.Ι. και ο Παυλάκης του Εθνικού.Από 5 γκολ έχουν Μαρτσάκης του Ο.Φ.Ι. Κομνηνός του Κερατσινίου και Ηλιόπουλος του Γιούχτα.

*******Mέχρι την 12η αγωνιστική έχουν επιτευχθεί 146 γκολ.