Στατιστικά στοιχεία 5ου Ομίλου Γ΄Εθνικής-21η αγωνιστική

Σας παρουσιάζουμε ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία μέχρι την 21η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.

*****Πρώτος στον βαθμολογικό ο Ο.Φ.Ι. με 38 βαθμούς,δεύτερος ο Ιωνικός με 37 βαθμούς,όπου και οι δυο ομάδες δεν έχουν κάνει το ρεπό τους,τρίτος ο Εθνικός με 36 βαθμούς έχοντας κάνει το ρεπό του,τέταρτος ο Γιούχτας με 35 βαθμούς,πέμπτη η Επισκοπή με 32 βαθμούς με τις δύο ομάδες να έχουν κάνει το ρεπό τους, και να αγωνίζονται μεταξύ τους την Κυριακή για την 22η αγωνιστική.

******Το Κερατσίνι στην έκτη θέση με 30 βαθμούς που όπως φαίνεται έχει παραμείνει στην κατηγορία,στην έβδομη θέση το ΣΥΝΚΑ με 25 βαθμούς πιο κάτω με 24 ο ΠΟΑ που ισοβαθμεί με την Προοδευτική,που οι δύο κρητικές ομάδες έχουν κάνει το ρεπό τους,με την ομάδα του Πειραιά να έχει ένα ματς περισσότερο,και με τι τρεις ομάδες να ψάχνουν την παραμονή στην κατηγορία.

*******Αμπελακιακός και Παλαιόχωρα έχουν 19 βαθμούς,με την ομάδα των Χανίων να  έχει κάνει το ρεπό  της,ενώ η ομάδα της  Σαλαμίνας να μην το έχει κάνει,όπου και οι δυο ομάδες δύσκολα θα παραμείνουν στην κατηγορία,αλλά ελπίζουν έστω μαθηματικά.

*******Α.Ε.Νεάπολης και Ατρόμητος Πειραιά έχουν από 9 βαθμούς και ήδη έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία, που σίγουρα όμως έχουν αποκομίσει μεγάλες εμπειρίες.Πέντε ομάδες υποβιβάζονται για τα τοπικά πρωταθλήματα

*******Τις περισσότερες νίκες έχει ο Ο.Φ.Ι. 11 στον αριθμό,από 10 νίκες έχουν Ιωνικός και Εθνικός,από 9 νίκες Επισκοπή και Γιούχτας.

*******Με 10 ισοπαλίες έχει το ΣΥΝΚΑ,8 ο Γιούχτας,7 Ιωνικός και Αμπελακιακός,6 ισοπαλίες Εθνικός,Κερατσίνι,Προοδευτική και Ατρόμητος,με 5 Ο.Φ.Ι. και Επισκοπή.

*******Λιγότερες ήττες για τον Γιούχτα μόλις 2,από 3 ήττες έχουν Ιωνικός και Εθνικός,4 ήττες έχουν Ο.Φ.Ι. και ΣΥΝΚΑ,από 5 ήττες έχουν Επισκοπή,Κερατσίνι,και ΠΟΑ.

*******Καλύτερη επίθεση του Ο.Φ.Ι. με 35 γκολ.δεύτερη καλύτερη επίθεση της Επισκοπής με 31 γκολ,ακολουθούν Ιωνικός και Γιούχτας με 26 γκολ,πιο χαμηλά με 25 γκολ ο Εθνικός.

*******Καλύτερη άμυνα του Ιωνικού με 9 γκολ,δεύτερη καλύτερη του Γιούχτα με 12 γκολ,τρίτος ο με 13 γκολ,τέταρτος ο Εθνικός και ΠΟΑ με 14 γκολ,πέμπτο το ΣΥΝΚΑ με 17 Γκολ,έκτη η Επισκοπή με 18 γκολ μαζί με την Προοδευτική.

******Μόλις 1 νίκη για Ατρόμητο Πειραιά,2 για την Α.Ε.Νεάπολης.

******Πρώτος σκόρερ ο Νίκος Κατσικοκέρης της Επισκοπής  με 11 γκολ,ακολουθούν με 10 Κουιρουκίδης του Ιωνικού και Χύσι του Ο.Φ.Ι.,με 9 γκολ ο Ηλιόπουλος του Γιούχτα,από 8 γκολ έχουν πετύχει Τριανταφύλλουτου Γιούχτα και Μαρτσάκης του Ο.Φ.Ι.,με 7 ο Κομνηνός του Κερατσινίου,με 6 ο Παλιάτσος της Παλαιόχωρας.

*******Δυο αυτογκόλ έχει πετύχει η Παλαιόχωρα με Επισκοπή και Ο.Φ.Ι. αντίστοιχα.

*******Μέχρι την 21η αγωνιστική έχουν επιτευχθεί 274 γκολ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.