Στατιστικά στοιχεία 8ου Ομίλου Γ΄Εθνικής-9η αγωνιστική

Σας παρουσιάζουμε ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία μέχρι την 9η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.

****Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος όπου πρωταθλήτρια χειμώνα αναδείχθηκε η Επισκοπή με 20 βαθμούς ενώ στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο Ηρόδοτος με 16 βαθμούς.

*****Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Γιούχτας με 14 βαθμούς,ενώ με 12 βαθμούς ακολουθεί ο ΑΟΑΝ στην τέταρτη θέση.

*****Στην πέμπτη θέση ισοβαθμούν με 10 βαθμούς ο ΠΟΑ, ο Ρεθυμνιακός, και ο Πανακρωτηριακός,ενώ στην 8η θέση βρίσκεται η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ με 7 βαθμούς, και στην 9η και τελευταία θέση ο Πόρος με 2 βαθμούς.

*****Περισσότερες νίκες έχει η Επισκοπή 6 στον αριθμό,5 έχει ο Ηρόδοτος,4 Γιούχτας και ΑΟΑΝ,3 νίκες έχουν Ρεθυμνιακός και Πανακρωτηριακός,2 έχουν ΠΟΑ και ΣΥΝΚΑ,χωρίς νίκη ακόμα ο Πόρος.

******Περισσότερες ισοπαλίες έχει ο ΠΟΑ 4 στον αριθμό,2 έχουν Επισκοπή,Γιούχτας και Πόρος,1 ισοπαλία έχει ο Ρεθυμνιακός, ο Ηρόδοτος το ΣΥΝΚΑ, και ο Πανακρωτηριακός,χωρίς ισοπαλία ο ΑΟΑΝ.

*****Αήττητη η Επισκοπή χωρίς ήττα,6 ήττες έχει κάνει ο Πόρος,5 το ΣΥΝΚΑ,4 Ρεθυμνιακό,Πανακρωτηριακός,και ΑΟΑΝ,από 2 ήττες Ηρόδοτος,Γιούχτας και ΠΟΑ.

******Καλύτερη επίθεση της Επισκοπής με 15 γκολ,ακολουθεί ο Γιούχτας με 13 γκολ,ενώ πιο κάτω βρίσκονται με 12 γκολ Ηρόδοτος και Πανακρωτηριακός,με 11 ΑΟΑΝ και Ρεθυμνιακός,με 10 ο ΠΟΑ,με 8 το ΣΥΝΚΑ,με 4 γκολ ο Πόρος.

******Χειρότερη άμυνα του Πόρου που έχει δεχτεί 17 γκολ,13 γκολ έχουν δεχτεί Ρεθυμνιακός και ΣΥΝΚΑ,12 γκολ ο ΑΟΑΝ,11 ο ΠΟΑ,10 ο Πανακρωτηριακός,8 ο Γιούχτας,ενώ οι καλύτερες αμύνες είναι Επισκοπή και Ηροδότου με 6 γκολ.

*******Τρεις ποδοσφαιριστές μοιράζονται την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ με 4 γκολ όπου πρόκειται για τους  Δρακάκη του Πανακρωτηριακού,τον Μπαλντοβαλίεφ του Γιούχτα, και τον Κόλα του ΣΥΝΚΑ.Από τρία γκολ έχουν πετύχει ο Βακράκος του Ηροδότου,ο Φραγκουλάκης του Γιούχτα,και ο Πιθαρούλης του ΑΟΑΝ.

******Μέχρι την 9η αγωνιστική που ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος έχουν επιτευχθεί 96 γκολ.