Στεφανίδης:«να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με κίνητρο και να γυαλίζει το μάτι τους».

Δηλώσεις παραχώρησε στο επίσημο σαιτ του συλλόγου της Επισκοπής ο προπονητής της ομάδας Μάρκος Στεφανίδης

Ο προπονητής της Επισκοπής  Μάρκος Στεφανίδης μίλησε για τον αγώνα εστιάζοντας στο γεγονός ότι οι παίκτες του, δεν έχουν το δικαίωμα αλλά ούτε τον χρόνο να υποτιμήσουν οποιοδήποτε αντίπαλο, πόσο μάλλον τον ΠΟΑ που είναι «ανεβασμένος»

Αναλυτικά όσα ανέφερε 

«Δώσαμε την Τετάρτη έναν αγώνα κυπέλλου με μια ομάδα (Αστέρας Ρεθύμνου Α’ τοπικού) που έδειξε πολύ καλά στοιχεία και αυτό που σκεφτόμουν ήταν ότι δεν πρέπει να υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Μπορεί να κερδίσαμε (5-1) όμως το λάθος μας το πληρώσαμε στην αρχή του αγώνα με ένα γκολ. Στη συνέχεια έμεινα ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Το αναφέρω αυτό γιατί τέτοιες περιπτώσεις τις έχουμε πληρώσει ακριβά πολλές φορές και στο πρωτάθλημα.

Όχι μόνο δεν έχουμε δικαίωμα να υποτιμάμε τον αντίπαλο αλλά ούτε στο οικογενειακό διπλό δεν πρέπει συμβαίνει αυτό. Μετά από αυτά που έχουμε περάσει και βλέπουμε να συμβαίνουν στον 5ο όμιλο, οφείλουν τα παιδιά να είναι συνεχώς υποψιασμένοι, να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με κίνητρο και να «γυαλίζει το μάτι τους».

Για το αν υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε αλλαγές στην 11αδα…

«Υπήρξαν παιδιά που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις στο ματς κυπέλλου, όντως… Θα το δούμε. Είναι πολύ καλό που μολονότι αλλάξαμε πρόσωπα, δεν άλλαξε η φιλοσοφία μας. Δεν αποκλείεται να συμβεί αυτό. Θα το εξετάσουμε…» 

«Περιμένω να γίνει ένα πολύ όμορφο παιγνίδι. Είναι θετικό ότι ο ΠΟΑ ανέβασε στροφές δείχνοντας ανεβασμένος όμως ανεβασμένοι είμαστε και εμείς.
Παίζουμε στην έδρα μας, ξέρουμε το γήπεδο και εδώ φυσικά θα πρέπει να επισημάνω το εξής: … Την Κυριακή μπορεί να έχει αστραπές, καταιγίδες ή 10 μποφόρ όμως για μας δεν θα αποτελέσουν αυτή τη φορά καμία δικαιολογία, οι καιρικές συνθήκες. Σαφώς και είμαστε μια ομάδα με τεχνικές αρετές όμως στο ματς με τον ΠΟΑ θα πρέπει να νικήσουμε κι αυτές».

Τα σχόλια είναι κλειστά.