Όλα τα Νέα

ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΑΡΚΑΔΙΟΥ : Τελειώνει ο Αύγουστος και πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες των κατοίκων ότι η κατάσταση χειροτερεύει και το νερό τελειώνει

φοβούμενοι τι τους ξημερώνει , το αποθηκεύουν σε μπουκάλια!

192

Τελειώνει ο Αύγουστος και πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες των κατοίκων ότι η κατάσταση χειροτερεύει και το νερό κάποιες ώρες της ημέρας τρέχει στάλα – στάλα

Το νερό, νεράκι έχουν πει οι κάτοικοι της δημοτικής ενότητας Αρκαδίου του δήμου Ρεθύμνου, σύμφωνα με καταγγελίες, αφού οι υπέρογκες ποσότητες νερού που χρειάζονται τα ανατολικά τουριστικά προάστια του Ρεθύμνου έχουν οδηγήσει σε απογοήτευση τους κατοίκους του Άδελε, της Πηγής , της Λούτρας και γειτονικών χωριών.

Με την σταγόνα πέφτει το νερό …δείχνοντας πως στερεύουν σιγά – σιγά τα αποθεματικά.

Το πρόβλημα από την αρχή του καλοκαιριού επανέρχεται διαρκώς με το πρόβλημα να επιδεινώνεται και να επιζητά λύσεις , ενέργειες και όχι αναλύσεις και συζητήσεις. Η έλλειψη νερού στα περισσότερα σπίτια , αλλά και στα καταστήματα , έχει δυσκολέψει απλές καθημερινές ανάγκες καθαριότητας , μαγειρέματος , πλυσίματος και συγκέντρωσης πόσιμου νερού.

Για το λόγο αυτό σε πολλά σπίτια προσπαθούν να συγκεντρώνουν και να αποθηκεύουν νερό τις ώρες της ημέρας που διαπιστώνουν ότι τρέχει με μεγαλύτερη επάρκεια το νερό. Και φοβούμενοι τι τους ξημερώνει , το αποθηκεύουν σε μπουκάλια.

www.parapolitikakritis.gr