Όλα τα Νέα

Στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ο Άκης Μαζιώτης

204

Τρίτη μεταγραφή για το ΣΥΝΚΑ που εντάσσει στο δυναμικό της τον Άκη Μαζιώτη

Παίκτης της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ είναι ο Άκης Μαζιώτης πλέον όπως ανακοίνωσε η ομάδα των Χανίων.

Ο 27χρονος μέσος την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην Παλαιόχωρα.

Προηγο΄ύμενες ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι  ο Άγιος Ιερόθεος, Ένωση Ερμιονίδας, Πλατανιά, Πανηλειακό, Αστέρα Μαγούλας, Άτταλο, Καλαμάτα, Βύζαντα Μεγάρων, Νέστο Χρυσούπολης Κόρινθο,και Παλαιόχωρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

Στην τρίτη της μεταγραφή προχώρησε η ομάδα μας, κινούμενη με… αστραπιαίες κινήσεις!

Το «μηχανάκι» στην μεσαία γραμμή του Α.Ο. Παλαιόχωρας, Άκη Μαζιώτη, απέκτησε η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, καθώς ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την πρώην ομάδα του.

Η παρουσία του Μαζιώτη στο πρωτάθλημα του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τον Α.Ο.Π. ήταν πληθωρική στο χώρο του κέντρου και είχε ρόλο κλειδί στην καλή πορεία των νεοφώτιστων.

Ο 27χρονος μέσος έχει… κάτι παραπάνω από εμπειρία και παραστάσεις από πρωταθλήματα παραπάνω κατηγοριών και προφανώς και από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχοντας αγωνιστεί σε Άγιο Ιερόθεο, Ένωση Ερμιονίδας, Πλατανιά, Πανηλειακό, Αστέρα Μαγούλας, Άτταλο, Καλαμάτα, Βύζαντα Μεγάρων (αρχηγός της ομάδας), Νέστο Χρυσούπολης και Κόρινθο, προτού έρθει στην Παλαιόχωρα.

Άκη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και σου ευχόμαστε ότι καλύτερο για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν στην ομάδα μας!