Στις 12 Μάη το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στo Ρέθυμνο

Με το «Κάψε τα σενάρια και γράψε το δικό σου» ως κεντρικό σύνθημα, προετοιμάζεται στο Ρέθυμνο, στις 12 Μάη στην πλατεία Μικρασιατών, το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ.
Η ΚΝΕ καλεί τους μαθητές «να ενώσουμε τις φωνές μας, γιατί οι ανάγκες, η ευτυχία των νέων όλου του κόσμου δεν χωράνε στο σημερινό άδικο σύστημα, που μετατρέπει την Παιδεία σε εμπόρευμα, που γεννά φτώχεια, ανεργία, πολέμους και φασισμό.

Έλα στο Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ με τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σου. Έλα να μάθεις από πρώτο χέρι για τι παλεύει η ΚΝΕ. Το Μαθητικό Φεστιβάλ το χτίζουμε κάθε χρόνο εμείς, τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ, με το μεράκι και τη δίψα μας για συζήτηση, πολιτιστική δημιουργία, διασκέδαση».
Το Μαθητικό Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στους μαθητές που έχουν όνειρα για τη ζωή και το μέλλον τους και δεν συμβιβάζονται µε την κατάσταση που ζουν στο σπίτι και το σχολείο τους. Προβληματίζονται για όσα συµβαίνουν γύρω τους, είναι ανήσυχα πνεύματα και ψάχνουν απαντήσεις στα χιλιάδες «γιατί».

Το πρόγραμμα του Μαθητικού Φεστιβάλ περιλαμβάνει:

Παρασκευή 10 Μάη

  • 18:00 –Τουρνουά Μπάσκετ

«Πέτα την μπάλα στο καλάθι, όχι τη ζωή σου!

ΟΧΙ σε όλα τα Ναρκωτικά!»

Φτιάξε την ομάδα σου και μπές στον αγώνα!

(στα γήπεδα στην Πλ. 4 Μαρτύρων)

 

Κυριακή 12 Μάη –  Πλατεία Μικρασιατών

 

19:00 Παιχνίδι με θέμα «Μάθε το μυστικό της ΚΝΕ»

20:00 Συζήτηση με ομιλητή τον Βάγια Βάγια, μέλος του Κ.Σ. της ΚΝΕ και Υποψήφιο Περιφεριακό Σύμβουλο με την Λαική Συσπείρωση, με θέμα «Η πρώτη μας ψήφος είναι ανυπόταχτη και ανατρεπτική! Κάνουμε τη διαφορά Ψηφίζουμε ΚΚΕ!»

21:00Συναυλία Hip Hop με νεανικό συγκρότημα, με τραγούδια ενάντια στο φασισμό και τον πόλεμο !

Τα σχόλια είναι κλειστά.