Όλα τα Νέα

Στις 8 Φεβρουαρίου η δίκη για τα καψώνια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη

292

Εννέα Κρητικοί παραπέρμπονται σε δίκη, στις 8 Φεβρουαρίου για τα «καψώνια» εις βάρος του αδικοχαμένου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η κατηγορία που βαραίνει τους εννέα αφορά την  πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και θα απασχολήσει το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη δικαογραφία αναφέρονται πολλές περιτπώσεις bullying κατά του Β. Γιακουμάκη από τη συγκερκιμένη παρέα, έτσι όπως έχουν καταγραφεί αππό καταγγελίες και μαρτυρίες συμφοιτητών, μέσω της εισαγγελικής έρευνας.

Περιπτώσεις όπως το περιστατικό της ντουλάπας όπου είχαν κλείσει τον 20χρονο Βαγγέλη, μετατρέποντας τον σε «τζουκ μποξ» … αφού τον υποχρέωναν να τραγουδάει τα τραγούδια που ζητούσαν πετώντας του κέρματα.

Έξι από τυος κατηγορούμενους κατάγονται από το νομό Ηρακλείου, δύο από το Ρέθυμνο και ένας από τα Χανιά.

Στις καταθέσεις τους οι κατηγορούμενοι έχουν αρνηθεί όλες τις κατηγορίες, επιμένοντας ότι όλοι συμμετείχαν εξίσου στις πλάκες και άλλαζαν ρόλους συνεχώς.

Επιμένουν επίσης ότι ποτέ δεν υπήρξε στοχοποίηση του Γιακουμάκη.Στις 8 Φεβρουαρίου η δίκη για τα καψώνια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη . Εννέα Κρητικοί παραπέρμπονται σε δίκη, στις ......