Όλα τα Νέα

Στις προπονήσεις του Ο.Φ.Η. ο προπονητής τερματοφυλάκων της Επισκοπής Γιώργος Χαρλαύτης

37

Με ανάρτηση στη προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Γιώργος Χαρλαύτης ευχαρίστησε τον πρόσεδρο της Επισκοπής Μιχάλη Νικολιδάκη,καθώς και τον προπονητή της ομάδας Γιάσμικο Βέλιτς για τη βοήθεια που του πρόσφεραν να παρακολουθήσει προπονήσεις του Ο.Φ.Η.

Επίσης από πλευράς Ο.Φ.Η. ευχαριστεί τους κ.κ Γιάννη Σαμαρά, Βαγγέλης Λάπας και Παύλο Αδάμο για την άψογη φιλοξενία του στον Β.Α.Κ.

Ο Γιώργος Χαρλαύτης όλες αυτές τις μέρες που θα παραμείνει στο Β.Α.Κ. θα ‘εχει την ευκαίρια να παρακολουθήσει από κόντα και τις εξειδικευμένες προπονήσεις του Βαγγέλη Λάπα προπονητή τερματοφυλάκων του Ο.Φ.Η.,που θεωρείται από τους καλύτερους στην Ελλάδα

Αναλυτικά στην ανάρτηση του αναφέρει  

Λίγο άρωμα από Super League..Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ όλα τον πρόεδρο της Επισκοπής Μιχαλης Νικολιδακης και τον προπονητή-συνεργάτη Γιάσμινκο Βέλιτς για την βοήθειά τους έτσι ώστε να μπορώ να παρακολουθώ και να ανταλλάζω απόψεις με ανθρώπους έμπειρους και καταξιωμένους στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ευχαριστώ προσωπικά τους κ.κ Γιάννη Σαμαρά, Βαγγέλης Λάπας και Παύλο Αδάμο που χορήγησαν την άδεια για να έχω την δυνατότητα να παρευρίσκομαι στις προπονήσεις της ομάδας της ΠΑΕ ΟΦΗ καθώς και για την άψογη φιλοξενεία.

Θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά στην ομάδα του ΟΦΗ και βέβαια καλή επιτυχία και υγεία στον συνάδελφο Βαγγέλη Λάππα.

Σας ευχαριστώ.

Με εκτίμηση