Όλα τα Νέα

Στο Κλαμπ Των Παντρεμένων Ο «Καλλιτέχνης» Του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαράζου! [pics]

188

Γάμοι Και Χαρές στο Γαράζο! Παραμυθένιος γάμος την περασμένη Κυριακή στο Ρέθυμνο, με τις χαρές να ξεκινούν από πολύ νωρίς στο Γαράζο Μυλοποτάμου.

Στο χωριό του γαμπρού το γλέντι για το «ντύσιμό» του είχε στηθεί από νωρίς, αφού φίλοι, συγγενείς, αλλά και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής, ενός ζωντανού κυττάρου πολιτισμού για το Μυλοπόταμο, συγκεντρώθηκαν για να πάνε όλοι μαζί στον Ιερό Ναό των Τεσσάρων Μαρτύρων στο Ρέθυμνο.

Ο λόγος για τον «καλλιτέχνη» -όπως τον αποκαλούν όλοι στο χωριό- Νίκο Ρουσσάκη, γιο του εφημέριου του Γαράζου, παπα – Νικόλα Ρουσσάκη.

Εδώ και αρκετές ημέρες, από το γλέντι του πρόγαμου και μετά, όλοι περίμεναν το γάμο, μα πιο πολύ, όπως αποδείχθηκε, οι γονείς του γαμπρού, με τον αγαπητό ιερέα να έχει ζωγραφισμένη την «αμηχανία» στο πρόσωπό του, αλλά και την παπαδιά Μαρία Ρουσσάκη να παίρνει δεύτερη χαρά μέσα σε λίγες ημέρες, αφού προ καιρού ορκίστηκε ως επιτυχούσα του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ από το 1998!

Όσο για τον μικρότερο αδελφό του Νίκου, τον Μιχάλη, επίσης μέλος του Πολιτιστικού και πρώην ποδοσφαιριστή του τοπικού Τάλου, η χαρά αποτυπωνόταν σε κάθε του κίνηση.

Μία πομπή 30 αυτοκινήτων βγήκε στην εθνική οδό, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα όλων, τη στιγμή που στην εκκλησία έφτανε η νύφη, Ελένη Φακιδάρη, κόρη του Μανώλη Φακιδάρη και της Μαρίας Αποστολάκη και βαφτισιμιά του πρώην Γενικού Διευθυντή της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης, Γιώργου Παπακωνσταντή.

Μετά το μυστήριο που τέλεσε ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιος, ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι στο «Κτήμα Θυμέλη», όπου έκλεψαν την παράσταση τα μέλη του χορευτικού ομίλου Χανίων, «Ο Ψηλορείτης», καθώς ο κουμπάρος του ζευγαριού, Λευτέρης Ξαγοραράκης, διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με την οικογένεια Μπούτζουκα.

http://parakritika.gr/