Όλα τα Νέα

Στο Μιλάνο βρίσκεται ο Μάρκος Στεφανίδης-Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες της Επισκοπής

45

Επιστροφή στις προπονήσεις  από την Πέμπτη (27/12) για τους παίκτες της Επισκοπής   μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων που έγινε στο γήπεδο της Επισκοπής «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Όλοι αντάλλαξαν ευχές και ρίχτηκαν στην προπόνηση υπό τις οδηγίες του Στράτου Γιοκαριδάκη και του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Χαρλαύτη.

Στο Μιλάνο ο Μάρκος Στεφανίδης

Ο προπονητής της ομάδας , Μάρκος Στεφανίδης όλες αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στο Μιλάνο για παρακολούθηση προπονήσεων μεγάλων Club της Ευρώπης.
Συγκεκριμένα βρίσκεται σε προπονητικές μονάδες της Μίλαν και της Ίντερ και παρακολουθεί δια ζώσης τις προπονήσεις που γίνονται.

Την Πέμπτη, ήταν στην ομάδα της Κ20 της Μίλαν ενώ την Παρασκευή παρακολούθησε προπόνηση  της Αταλάντα.

Λίγο πριν αναχωρήσει για την πατρίδα μας, θα βρεθεί σε ένα ακόμα αθλητικό κέντρο ακαδημιών των παραπάνω Football Club. Ο κ. Στεφανίδης, χρόνια τώρα κάθε τέτοια εποχή φροντίζει να διευρύνει τις γνώσεις του μέσα από την ιταλική σχολή ποδοσφαίρου.

Το πρόγραμμα μέχρι και την 2η μέρα του νέου χρόνου

Στο μεταξύ, οι προπονήσεις της Επισκοπής συνεχίζονται. Σήμερα Παρασκευή (28/12) και Σάββατο (29/12) οι προπονήσεις θα είναι διπλές (πρωί γυμναστήριο και απόγευμα τακτική).

Την Κυριακή (30/12) και τη Δευτέρα (31/12) οι προπονήσεις θα είναι μονές, το απόγευμα (16.00) και πάλι με τακτική στο γήπεδο.

Την ημέρα της πρωτοχρονιάς (Τρίτη) θα δοθεί ρεπό και οι παίκτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 2 Ιανουαρίου.