Στο παλάτι του Μπάκιγχαμ η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Σε εκδήλωση προς τιμή της κυπριακής διασποράς στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο πλαίσιο της Κοινοπολιτείας, παραβρέθηκε η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ στο Λονδίνο, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας υποδέχθηκε την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, όπως επίσης τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κύριο Νίκο Αναστασιάδη, τη σύζυγο του κυρία Άντρη Αναστασιάδη καθώς καιι τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας.

Το «παρών» έδωσαν επίσης πολλές προσωπικότητες του επιχειρηματικού, πολιτικού και πολιτιστικού κόσμου, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η κυρία Βαρδινογιάννη συνομίλησε εκτενώς με τον Πρίγκιπα Κάρολο, με τον οποίο συνδέονται με μακροχρόνιους δεσμούς φιλίας.

Ο Πρίγκιπας Κάρολος ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη για την στήριξή της ίδιας και της οικογένειάς της στο φιλανθρωπικό Ίδρυμα που ο ίδιος έχει δημιουργήσει, το Prince’s Trust. Ανταποδίδοντας, η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO ευχαρίστησε θερμά τον Πρίγκιπα Κάρολο για την ευγενική του πρόσκληση στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στις 13 Φεβρουαρίου για την στήριξη του Prince΄s Trust, παρότι δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Το Prince΄s Trust, ιδρύθηκε με σκοπό την έμπρακτη στήριξη νέων που αναζητούν εργασία. Μάλιστα έχει παρουσία και στην Ελλάδα, βοηθώντας νέους συμπολίτες μας ηλικίας από 18 έως 30 ετών να βρουν εργασία.

Τέλος, η κυρία Βαρδινογιάννη και ο Πρίγκιπας Κάρολος είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και για την επίσκεψη του Πρίγκιπα Κάρολου στην Κρήτη τον Μάιο του 2018.

Τα σχόλια είναι κλειστά.