Στο Ρεθυμνιακό ο Γιώργος Ψωρογιάννης

Τον αμυντικό Γιώργο Ψωρογιάννη απέκτησε ο Ρεθυμνιακός

Παίκτης του Ρεθυμνιακού είναι και επίσημα ο 18χρονος αμυντικός Γιώργος Ψωρογιάννης.

Αναλυτικά

« Το ΔΣ του Α.Ο. Ρεθυμνιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ταλαντούχο μπακ ΨΩΡΟΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟ. Ο γεννημένος στις 13 Ιουλίου 2001 αμυντικός, μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός και ως δεξιός οπισθοφύλακας, με την ίδια ικανότητα και έχει φορέσει την φανέλα του ΠΑΣ Λαμίας στις Κ-17 και Κ-19 των πρωταθλημάτων της Super League. Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας».

ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ… ΤΑΛΕΝΤΟΥ
Ένα ταλέντο που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια, αποτελεσματικότητα και επιτυχία και στα δύο άκρα της άμυνας, είναι το νέο πρόσωπο που προστέθηκε στο δυναμικό του Ρεθυμνιακού μας, στην φετινή του επιστροφή στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Μάλιστα προέρχεται από τα τμήματα υποδομής ομάδας Super League και έχει αγωνιστεί με επιτυχία στα αντίστοιχα πρωταθλήματα Ακαδημιών.
Ο Γιώργος Ψωρογιάννης που πριν από 46 ημέρες γιόρτασε τα 18α γενέθλια του, καθώς έχει γεννηθεί στις 13 Ιουλίου 2001, έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Λαμίας (Super league). Την περίοδο 2017-18 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα των Κ17 με την φανέλα της ομάδας της Στερεάς Ελλάδας, ενώ μια χρονιά μετά προβιβάστηκε στην Κ19 συνεχίζοντας τις παρουσίες του στην αντίστοιχη επίσημη διοργάνωση.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
2016-2017 – Τμήματα υποδομής ΠΑΣ Λαμίας
2017 – 2018 – Κ17 ΠΑΣ Λαμίας (Super League)
2018-2019 – Κ19 ΠΑΣ Λαμίας (Super League)

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.