Στον αέρα τα πλέι οφ το διάστημα 7-9/3

-Επειδή υπάρχει εκκρεμοδικία στο, σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΑ, σκάνδαλο της πολυϊδιοκτησίας των ΠΑΟΚ, Ξάνθης…

 

Στον αέρα είναι τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ καθώς μεγάλο εμπόδιο είναι η επικύρωση της βαθμολογίας επειδή υπάρχουν οι εκκρεμοδικίες των ΠΑΟΚ, Ξάνθης. Η Λίγκα θα συνεδριάσει την Πέμπτη, όμως ακόμη και αν βγουν οι αποφάσεις για το σκάνδαλο της πολυϊδιοκτησίας, σύμφωνα με την ΕΕΑ, και για την υπόθεση με το μετοχολόγιο της Θρακιώτικης ομάδας δεν μπορεί να κάνει κλήρωση. Άλλωστε, οι δυο ομάδες απειλούνται με αποβολή από το πρωτάθλημα, με βάση τον Πειθαρχικό Κώδικα και παράλληλα θα έχουν δικαίωμα προσφυγής στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Ενώ υπάρχει η φημολογία ότι δεν θα γίνουν τα πλέι οφ, η Superleague δεν παίρνει θέση, έστω και μέσω της εισήγησης της νομικής υπηρεσίας της. Έλλειψη σοβαρότητας, λες και οι φίλαθλοι αλλά και οι προπονητές για λόγους σχεδιασμού, δεν πρέπει να μάθουν τι προθέσεις υπάρχουν.

Ηδη, η διοργανώτρια έχει εκτεθεί. Ακόμη και αν ξεπεράσουν το εμπόδιο της επικύρωσης της βαθμολογίας, κάτι που δεν φαίνεται στο ορίζοντα, όμως το αναφέρουμε ως ενδεχόμενο, όλα γίνονται τελευταία στιγμή δεδομένου ότι τα πλέι οφ έχουν προγραμματιστεί για το διάστημα 7-9 Μαρτίου και θα γίνει κλήρωση λίγες μέρες πριν από τη σέντρα. Δηλαδή, θα έχουμε προπονητές που θα μάθουν την Πέμπτη με ποιον θα παίξουν το Σάββατο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.