Όλα τα Νέα

Στον Άγιο Νικόλαο το 34ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

346

Στον Άγιο Νικόλαο το 34ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Στην πόλη του Αγίου Νικολάου πρόκειται να διεξαχθεί το 34ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών από τις 9 μέχρι τις 13 Μαΐου 2018.
Σειρά ζητημάτων που σχετίζονται με την διοργάνωση του συνεδρίου στο ξενοδοχείο Mirabello Beach & Village στον Άγιο Νικόλαο, συζητήθηκαν κατά την συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός με τον πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου Κωνσταντίνο Φραγκάκη.
Όπως ο ίδιος έκανε γνωστό, κατά την συνάντηση δρομολογήθηκαν σειρά διαδικαστικών ζητημάτων που σχετίζονται κυρίως με την φιλοξενία των συνέδρων (διαμονή, επισκέψεις σε Σπιναλόγκα-Τοπλού-Οροπέδιο Λασιθίου κ.α).

Στην έναρξη αλλά και κατά την διάρκεια του συνεδρίου σύμφωνα με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου ζητήθηκε να είναι παρών και ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Στ. Αρναουτάκης, δεδομένου ότι τα θέματα που θα παρουσιαστούν στην εν λόγω διοργάνωση αφορούν όλη την Κρήτη.
Ο πρόεδρος της τοπικής διοίκησης Λασιθίου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Κων/νος Φραγκάκης χαρακτήρισε εξαιρετική την συνεργασία με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, γεγονός που καταδεικνύει την επιτυχία του Συνεδρίου.
Σε σχετική δήλωση του, έκανε γνωστό ότι τα έσοδα του συνεδρίου θα διατεθούν προκειμένου ν΄αγοραστεί ιατρικός εξοπλισμός για νοσοκομείο του νομού.