Όλα τα Νέα

Στον Άγιο Νικόλαο η Πριγκίπισσα του Μαρόκου

255

Σε ξενοδοχείο της περιοχής κατέλυσε σήμερα το πρωί η Πριγκίπισσα του Μαρόκου, μαζί με την κόρη της, πιστή στο θερινό ραντεβού της με τον τόπο μας, όπου είχε επιλέξει και πέρυσι να περάσει ολιγοήμερες διακοπές.

Πέρυσι είχε καταλύσει σε ξενοδοχείο της Ελούντας, φέτος κατέλυσε στο «Daios Cove», όπου κατέπλευσε με το μισθωμένο υπερπολυτελές θαλαμηγό σκάφος, «Chakra» μήκους 80 μέτρων!

Το «βασιλικό» σκάφος συνόδευε άλλο ένα πολυτελές θαλαμηγό σκάφος, το «Nyota», μήκους 37 μ. όπου επέβαιναν προσωπικό της πρεσβείας του Μαρόκου αλλά και οι ογκώδεις αποσκευές της βασιλικής συζύγου και της συνοδείας της.

Από τις εννέα σήμερα το πρωί το «Nyota» επί μία και πλέον ώρα επιχειρούσε να προσδέσει στην προβλήτα του λιμανιού του Αγίου Νικολάου, λόγω των Β-ΒΔ ανέμων 4-5 Μποφώρ που έπνεαν στην περιοχή.

Με τη βοήθεια του ναυτικού πράκτορα Λευτέρη Ταβλά, ανθρώπων του λιμανιού και υπό την επίβλεψη της Λιμενάρχου Δήμητρας Χασιώτη, αλλά και τις αγωνιώδεις προσπάθειες του Φιλιππινέζου κυβερνήτη και του πληρώματος, έδεσε τελικά και ξεφόρτωσε τις αποσκευές.
ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ // Ανατολή