Στον συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη η Καλλιόπη Γκολφινοπούλου-Αλεξανδρή

Την υποψηφιότητα της Καλλιόπης Γκολφινοπούλου -Αλεξανδρή απόφοιτης Πάντειου Πανεπιστημίου-ελεύθερη επαγγελματίας, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Σε ανακοίνωση του συνδυασμού “Κρήτη η ζωή μας” αναφέρεται:

Η κα Γκολφινοπούλου-Αλεξανδρή, που έχει συμμετοχή και προσφορά στα κοινά θα είναι υποψήφια στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου. Η ίδια σε δήλωση της, ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο της, προσθέτοντας: «Με ιδιαίτερη τιμή αποδέχτηκα την πρόσκληση του κ Σταύρου Αρναουτάκη να συμμετέχω ως υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό ΚΡΗΤΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ.
Με κοινό στόχο και όραμα την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Ηρακλείου και της Κρήτης ευρύτερα.
Με αφορμή την καθημερινή μου επικοινωνία με δεκάδες συμπολίτες μου, αφουγκραζόμενη τα προβλήματα που βιώνουμε, αποφάσισα να συμμετέχω στην προσπάθεια του Σταύρου Αρναουτάκη για την επίλυση τους. Άλλωστε υπάρχουν τεράστια δείγματα γραφής για την αποτελεσματικότητα του ως Περιφερειάρχης.
Οι ζεστές ανθρώπινες σχέσεις ,το ευοίωνο μέλλον των παιδιών μας ,η ποιοτικότερη διαβίωση στην πόλη, στα χωριά μας στην Κρήτη γενικότερα, είναι οι λόγοι που με οδήγησαν στην απόφαση να συμμετέχω
Αγαπώ την Κρήτη και αξίζει να αγωνιστώ για αυτήν. Όραμα μου μια σύγχρονη, ανθρώπινη και ανοικτή για όλους Κρήτη.
Ως ελεύθερη επαγγελματίας, επιχειρηματίας μητέρα τριών παιδιών που οραματίζομαι καλύτερες συνθήκες στην διαβίωση μας, στην δουλειά μας ,στα σχολεία μας, στην γειτονιά μας»

Τα σχόλια είναι κλειστά.