Όλα τα Νέα

Superleague: Πλέι οφ χωρίς τον πρώτο

Κανονικά η σέντρα στις 19/08

184

Μπορεί να βρέθηκε η χρυσή τομή μεταξύ NOVA-Superleague, όμως η διοργανώτρια αποφάσισε να τηρήσει τους όρους της σύμβασης. Μπορεί να μην προέκυψε… μπάσιμο της ΕΡΤ, όμως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά στις 19 Αυγούστου.

Επίσης, όπως θα διαβάσετε πιο κάτων «εγκρίθηκε ομόφωνα η Προκήρυξη Αγωνιστικής Περιόδου 2017-18 του Πρωταθλήματος», άρα τα πλέι οφ θα γίνουν όπως πριν, χωρίς τη συμμετοχή του πρώτου της κανονικής περιόδου.

Κατά τα άλλα για τα τηλεοπτικά θα χρειαστεί νέο ΔΣ. Στη Λίγκα εξοργίστηκαν με την… αρβύλα ότι η ΕΡΤ έκανε πρόταση 600.000 ευρώ για να δείχνει αγώνες, ενώ χαρακτηρίζουν γελοιότητες ότι τάχα τα τηλεοπτικά του πρωταθλήματος αξίζουν 6 εκατ. ευρώ.

Χαμός έγινε στο ΔΣ μεταξύ του μεγαλομετόχου του Παναιτωλικού Φώτη Κωστούλα και του εκπροσώπου του ΠΑΟ Χρήστου Παναγόπουλου. Ανέβηκαν οι τόνοι σε σημείο που υπήρξε κίνδυνος να πιαστούν τα χέρια.

Η διοργανώτρια θα ζητήσει από την ΕΠΟ οι αγώνες Κυπέλλου να γίνουν σε γήπεδα που πληρούν τις προδιαγραφές αδειοδότησης στη μεγάλη κατηγορία αλλά και να γίνουν τροποποιήσεις στον ΚΑΠ.