Όλα τα Νέα

Συγχαίρει η Επισκοπή ποδοσφαιριστές,προπονητές και σωματεία για την προεπιλογή Εθνικών ομάδων στις Κ-14 και Κ-16

97

Με αφορμή την κλήση των Ρεθεμνιωτών ποδοσφαιριστών στην προεπιλογή Εθνικών ομάδων στις κατηγορίες Κ14 και Κ16, η διοίκηση της Επισκοπής αποστέλλει δημοσίως τα εύσημα προς πάσα κατεύθυνση.

Έξι ποδοσφαιριστές της Επισκοπής και συνολικά δέκα από το Ρέθυμνο  θα βρεθούν την Πέμπτη 28/2 στο Παγκρήτιο Στάδιο για την  προεπιλογή των Εθνικών ομάδων Κ-14, και Κ-16.

Με αφορμή την κλήση των Ρεθεμνιωτών ποδοσφαιριστών η Επισκοπή απονέμει τα συγχαρητήρια της, τόσο στα παιδιά όσο σε προπονητές και σωματεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

 “Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τους προπονητές τους και τα σωματεία των υπόλοιπων ομάδων στα οποία ανήκουν.

Είναι τιμή για κάθε νέο φέρελπι ποδοσφαιριστή να καλείται από τα προεθνικά συγκροτήματα.

Φυσικά, ένα μεγάλο “μπράβο” και στα δικά μας παιδιά, τον Σήφη Τραϊτοράκη, τον Μάριο Λέκα (από την ομάδα Κ14), τον Στέλιο Τζωρτζινάκη, τον Βασιλη Καφετζή, τον Νίκο Γϋπαρη και τον Αχιλλέα Μαρινάκη και στους προπονητές μας, Μπάμπη Αποστολάκη, Βαγγέλη Γασπαράκη και Μανώλη Μακριδάκη. Είμαστε μαζί σας νοερά αλλά και εμπράκτως σ’ ότι κι αν σας ζητηθεί”.

Οι 10 κλήσεις των παιδιών από το Ρέθυμνο.
Κ14: Αλαγί Αζίζ, Ιωσήφ Τραϊτοράκης, Γιώργος Καραμπατσάκης, Μάριος Λέκα.
Κ16: Στέλιος Τζωρτζινάκης, Γιάννης Μπουρνέλης, Θοδωρής Βαρούχας, Βασίλης Καφετζής, Αλέκος Αλιάι, Νίκος Γύπαρης, Αχιλλέας Μαρινάκης.

Οι κλήσεις ήλθαν από τον ομοσπονδιακό προπονητή Θόδωρο Ελευθεριάδη για τις προπονήσεις που θα πραγματοποιηθούν, αύριο Πέμπτη, και Σάββατο στο Παγκρήτιο Στάδιο.