Όλα τα Νέα

Συγκεκριμένες παρεμβάσεις ζητά ο Δήμος Αγίου Νικολάου για τον ΒΟΑΚ

Ζητούμε συγκεκριμένες παρεμβάσεις στην μελέτη για τον ΒΟΑΚ ώστε να καταστεί αποδοτικότερη και να λειτουργήσει σε σύντομο χρόνο

262

Οι προτάσεις που αφορούν στην βελτίωση του Β.Ο.Α.Κ και συγκεκριμένα του τμήματος Νεάπολης – Αγίου Νικολάου, παρουσιάστηκαν (16/1) στον Δήμο, από τον μελετητή του έργου κ. Φραντζεσκάκη και τον Δ/ντη Συγκοινωνιακών Έργων του ΟΑΚ κ. Γιώργο Αγαπάκη.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, έκανε γνωστό, ότι η συνάντηση είχε προγραμματιστεί πριν από την περίοδο των Χριστουγέννων, δεδομένου ότι ο Δήμος, έχει ήδη ζητήσει να υπάρξουν συγκεκριμένες παρεμβάσεις στην μελέτη, ώστε να καταστεί αποδοτικότερη, φιλική, αλλά και να υλοποιηθεί σε σύντομο χρόνο.

Όπως προέκυψε από την σύσκεψη που έγινε παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων, δημοτικών συμβούλων, αλλά και στελεχών του Δήμου, οι προτάσεις που κατατέθηκαν, έδωσαν την δυνατότητα να διευκρινιστούν αρκετά ζητήματα που υπήρχαν, ενώ ζητήθηκε από τον μελετητή, ενημερωτικό σημείωμα για τις παρεμβάσεις που προτείνονται, ώστε το συγκεκριμένο θέμα, να συζητηθεί εκ νέου στο Δημοτικό Συμβούλιο.