Συγκίνηση στο «Γ. Καραϊσκάκης», με την βράβευση του Μπλατ από τον Μαρτίνς – Θερμή χειραψία και με Β. Μαρινάκη

O Ντέιβιντ Μπλατ επιδεικνύει συνεχώς μεγαλείο ψυχής, επιλέγοντας να αποκαλύψει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί.
Η οικογένεια του Ολυμπιακού στέκεται κοντά του και προχώρησε σε μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία.
Συγκεκριμένα, τον βράβευσε πριν από τη σέντρα του ματς με τη Λαμία το Σάββατο (28/9), με τη βράβευση, μάλιστα, να την κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς.
Οι δύο προπονητές, μάλιστα, είχαν πριν μερικές ημέρες συνάντηση στο ΣΕΦ, κάνοντας μια ξεχωριστή συζήτηση.
Ο Μπλατ ανέφερε αρχικά: «Πρώτα απ’ όλα αποφάσισα να το κάνω με την ελπίδα να εμπνεύσω τους άλλους, όχι με το να στρέψω την προσοχή σε μένα, ζητώντας συμπόνια ή ειδική αντιμετώπιση. Ήθελα απλά να τους δώσω το θάρρος και την υποστήριξη για να βγουν μπροστά και να μιλήσουν για ότι προβλήματα μπορεί να έχουν και να αναζητήσουν υποστήριξη από άλλους ανθρώπους».
Στη συνέχεια, ο Μαρτίνς ανέφερε: «Συνέχεια μαθαίνετε τους παίκτες να ξεπερνούν τις δυσκολίες, ότι αρνητικό μας φέρνει η ζωή. Είστε ένα παράδειγμα. Το ευκολότερο πράγμα στη ζωή είναι να φτιάχνεις δικαιολογίες και να βρίσκεις λόγους για να μην κάνεις κάτι».
Ο Μπλατ είπε μετά: «Είμαι προπονητής μπάσκετ και αν έλεγα στον εαυτό μου πως σωματικά δεν νιώθω το ίδιο με πριν, δεν μπορώ να το κάνω ή δεν έχω το κίνητρο να το κάνω ή δεν μπορώ να εμπνεύσω τους παίκτες μου να τα δώσουν όλα, τότε αυτό θα πήγαινε κόντρα με όσα τους μαθαίναμε κάθε μέρα και πιστεύουμε σαν ηγέτες. Οπότε αυτή είναι η θεραπεία μου, το καλύτερο για μένα».
Τέλος, ο Μαρτίνς σημείωσε: «Σας ευχαριστώ για το παράδειγμα ζωής κόουτς».
Παράλληλα, στο ματς με τη Λαμία περίμενε μια έκπληξη και έναν φίλο της ομάδας. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μασούρας πήγε με τούρτα στον νεαρό Παναγιώτη, κάνοντάς του το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.