Συγκίνηση στο Ηράκλειο για το θάνατο του Γιάννη Κωνσταντουλάκη

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνου να κατατεθούν χρήματα για τη βοήθεια στην αποκατάσταση της υγείας του Μάριου Πατσαδάκη, εργαζόμενου της ΔΕΠΤΑΗ

Θλίψη έχει σκορπίσει στο Ηράκλειο η είδηση του θανάτου του πρώην διευθυντή της ΔΕΠΤΑΗ Γιάννη Κωνσταντουλάκη που έχασε τη μάχη με την επάρατο σε ηλικία μόλις 60 ετών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι της ΔΕΠΤΑΗ ΑΕ ΟΤΑ αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο τον αγαπητό τους φίλο και συνάδελφο.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους:

«Ο Γιάννης σαν διευθυντής και σαν εκπρόσωπος των εργαζομένων στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας αγωνίστηκε για την ανάπτυξη και την πρόοδο της αλλά και για την αξιοπρέπεια των εργαζομένων. Συμμετείχε ανελλιπώς στο συνδικαλιστικό κίνημα, που υπηρέτησε πολλά χρόνια, για τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Εκφράζομε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη και τον αποχαιρετούμε.

Καλό Παράδεισο και καλό ταξίδι στους τόπους του Μύθου φίλε και συνάδελφε!

Θα αποχαιρετίσομε τον Γιάννη, την Κυριακή 31 Μαρτίου στο χωριό του, στο Χαρασό του Δήμου Γουβών.».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνου να κατατεθούν χρήματα για τη βοήθεια στην αποκατάσταση της υγείας του Μάριου Πατσαδάκη, εργαζόμενου της ΔΕΠΤΑΗ.

Γι’ αυτό, θα κατατεθεί το ποσό των 300 ευρώ στη μνήμη του Γιάννη Κωνσταντουλάκη, μία κίνηση όμως σπουδαία για τον 25χρονο Μάριο ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.