Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Επισκοπής εις μνήμην Στέλιου Πολομαρκάκη

Τα πιο θερμά συλλυπητήρια της στέλνει η Επισκοπή στην οικογένεια του εκλιπόντος

Με ανακοίνωση της ο Α.Ο.Επισκοπής εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Στέλιου Πολομαρκάκη.

Η Ανακοίνωση συνεχίζει ότι στον τελικό θα δώσει τα πάντα για να κατακτήσει το τρόπαιο και να το αφιερώσει σε δύο ψυχές της περιοχής μας, του Στέλιου Πολομαρκάκη και του Αντώνη Βουρβαχάκη που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή.

Σε ένδειξη πένθους θα κρατήθει ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού του κυπέλλου ΕΠΣΡ που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Σοχώρας την Κυριακή 21/4, 17.00 ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές της Επισκοπής θα φορούν μαύρο περιβραχιόνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

Με αίσθημα οδύνης ο ΑΟ Επισκοπής υποδέχθηκε το άσχημο νέο του άδικου θανάτου του Στέλιου Πολομαρκάκη.

Ο σύλλογός μας αποστέλλει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στέλνει το μήνυμα ότι στον τελικό θα δώσει τα πάντα για να κατακτήσει το τρόπαιο και να το αφιερώσει σε δύο ψυχές της περιοχής μας, του Στέλιου Πολομαρκάκη και του Αντώνη Βουρβαχάκη που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή.

Η ομάδα μας σε ένδειξη πένθους θα κρατήσει ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού του κυπέλλου ΕΠΣΡ που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Σοχώρας την Κυριακή 21/4, 17.00 ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές μας θα φορούν μαύρο περιβραχιόνιο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.