Όλα τα Νέα

Συμφωνεί ο κ. Καμμένος με τα χιλιάρικα που «μοιράζει» ο κ. Ζερβάκης στα σωματεία στο Ηράκλειο;

1,094
Συνέντευξη τύπου έδωσε χθες (25/05/2018) ο Μανώλης Λημναίος, πρόεδρος της «Ερασιτεχνικής Ποδοσφαιρικής Αναγέννησης» και Υποψήφιος Πρόεδρος για την ΕΠΣ Ηρακλείου που θα γίνουν αύριο (27/05/2018). Σε αυτήν έταξε λαγούς, πετραχήλια και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ οικονομικές χορηγίες προς τα σωματεία του Νομού Ηρακλείου!

Τη σκυτάλη παρέλαβε ο υποψήφιος με την «Ερασιτεχνική Ποδοσφαιρική Αναγέννηση» Μανώλης Ζερβάκης και τόνισε επί λέξει, όπως ακούτε και στο video:

«Το πρόγραμμα είναι υλοποιήσιμο μόνο εάν η παράταξη Λημναίου πάρει 11 στα 11 και αυτό μας είπαν και οι χορηγοί. Η χορηγία είναι της τάξης των 500 χιλιάδων ευρώ! Η χορηγία των 500 χιλιάδων ευρώ δεν θα γίνει εάν δεν πάρει η Παράταξη Λημναίου 11 στα 11 στις Κυριακάτικες εκλογές της ΕΠΣΗ. Αλλιώς δεν θα δώσουν την χορηγία. Την αυτοδυναμία πρέπει να έχουμε. Και Αναπληρωματικά και Τακτικά και Εκτελεστική Επιτροπή».

Να σταθούμε λίγο σε αυτές τις δηλώσεις Ζερβάκη και στο γεγονός ότι είναι πολιτευτής των ΑΝΕΛ του Καμμένου, άρα πρέπει να προσέχει τι λέει αφού το κόμμα του συμμετέχει στην Κυβέρνηση. Διαφορετικά οφείλει να υποστεί αυστηρή κριτική.

Τι θέλει να πει ο ποιητής, αν και ως ποιητής θα ήταν οπωσδήποτε αποτυχημένος. Ο τρόπος που υπόσχεται τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στα σωματεία θα μπορούσες να τον πεις και εκβιαστικό.

Θέλει 11 στα 11 στην ΕΠΣΗ για να δώσουν οι χορηγοί εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ! Πρέπει όλοι δηλαδή να ψηφίσουν Λημναίο διαφορετικά τα λεφτά δε θα πέσουν. Και τέλος πάντων ποιοι είναι αυτοί οι χορηγοί που θα δώσουν τα χιλιάρικα στο Ζερβάκη να τα μοιράσει στα σωματεία; Που θα βρεθούν τόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, σε περίοδο κρίσης και αυστηρής λιτότητας;

Μπορεί να κατηγορηθεί ο κ. Ζερβάκης για έντονο παρασκήνιο, συναλλαγές κάτω από το τραπέζι, αδιαφάνεια, σκοτεινές διασυνδέσεις. Μέχρι φυσικά να ξεκαθαρίσει ποιοι είναι οι χορηγοί που θα του δώσουν τα λεφτά για τα σωματεία!

Ο κ. Ζερβάκης εκτίθεται ανεπανόρθωτα και τα «δώρα» του, προκαλούν πολλά ερωτηματικά στα οποία οφείλει να απαντήσει πρώτα ο ίδιος και έπειτα ο κ. Καμμένος που συμμετέχει στην κυβέρνηση της «πρώτης φορά Αριστερά» και τον έχει πολιτευτή στο Ηράκλειο.

Συμφωνεί ο κ. Καμμένος με αυτή την αδιαφάνεια, υποσχεσιολογία και αυτό τον κατήφορο παροχών που είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν; Μήπως θα έπρεπε να σκεφτεί ακόμα και τη διαγραφή του “ταλαντούχου” κ. Ζερβάκη;

Οφείλουμε βέβαια να διαπιστώσουμε ότι τα «δώρα» Λημναίου-Ζερβάκη παραχωρήθηκαν την τελευταία στιγμή. Που σημαίνει ότι είναι μάλλον αόριστες και αδύνατες υποσχέσεις λόγω του πανικού που επικρατεί στο στρατόπεδο Λημναίου μια και ο αέρας νίκης που επικρατεί στο στρατόπεδο Τζώρτζογλου είναι αδύνατον να ανατραπεί.

Οπότε προσφέροντας αδιανόητες παροχές, με σκοπό να εντυπωσιάσεις τους ψηφοφόρους, μπορεί να πάρεις κανένα ψήφο παραπάνω και να διασωθείς από το διασυρμό που σε περιμένει στη γωνία!