Όλα τα Νέα

Συναυλία αγάπης από το “Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης”

244

Με κεντρικό μήνυμα “Προστασία όλων ανεξαιρέτως των μικρών παιδιών, που για ιδιαίτερους και σοβαρούς λόγους μεγαλώνουν μακριά από την οικογένειά τους” και στόχο την ενίσχυση του σοβαρού και ευαίσθητου έργου του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ SOS ΚΡΗΤΗΣ, διοργανώθηκε πριν λίγες ημέρες “ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ”.

Στο γεμάτο κόσμο Κηποθέατρο “Ν. Καζαντζάκης”, οι φίλοι της καλής Κρητικής μουσικής μαζί με τους φίλους και συμπαραστάτες στο έργο του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ SOS ΚΡΗΤΗΣ, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με εξαιρετική μουσική και χορούς απ’ όλη την Κρήτη.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν αφιλοκερδώς οι κορυφαίοι καλλιτέχνες της Κρητικής μουσικής παράδοσης: κ.κ. Μανώλης Αλεξάκης, Γιώργος Μανωλιούδης, Κακουλάκης – Πετσάκης, Δημήτρης Παπαδάκης, Κώστας Σαριδάκης, Θανάσης Μαυρόκωστας, με τα συγκροτήματά τους και οι ταλαντούχοι χορευτές των Σχολών Χορού Μαυρόκωστα.

Τιμώμενος καλλιτέχνης ο άρχοντας της Κρητικής μουσικής Γιώργης Παπαδάκης, που μάγεψε στο τέλος της εκδήλωσης με την ερμηνεία και την ευαισθησία των τραγουδιών του όλους τους παρευρισκόμενους.

Τα έσοδα διατέθηκαν στο ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS ΚΡΗΤΗΣ.

Όλη αυτή η εξαιρετική προσπάθεια, υλοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, για δεύτερη συνεχή χρονιά, χάρις στην αμέριστη συμπαράσταση, την επιμέλεια και την διοργανωτική βοήθεια του εκλεκτού καλλιτέχνη και φίλου των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOS ΚΡΗΤΗΣ, κ. Αντώνη Καράτζη και της συνεργάτιδάς του κας Στέλας Κοντάκη, οι οποίοι είχαν παράλληλα την επιμέλεια των κειμένων και την ευφάνταστη και άκρως επαγγελματική παρουσίαση του προγράμματος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και μετά την απονομή της τιμητικής πλακέτας στον κ. Γιώργη Παπαδάκη, για την αναγνώριση της μεγάλης καλλιτεχνικής του διαδρομής στη μουσική παράδοση της Κρήτης, η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Κρήτης, κα Μιράντα Τζοβενή και ο Διευθυντής του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ SOS ΚΡΗΤΗΣ, κ. Πέτρος Παπαδάκης, αναφέρθηκαν στην ιστορία, τη δομή, τη φιλοσοφία και τη λειτουργία του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ SOS ΚΡΗΤΗΣ, ενώ ευχαρίστησαν το κοινό και τους φίλους τους για τη συνεχή συμπαράσταση και βοήθεια στο έργο τους.

Επίσης, ευχαρίστησαν τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες για την ευγενικά γενναιόδωρη προσφορά τους και τους χορηγούς της εκδήλωσης που έμπρακτα στηρίζουν και συμμετέχουν ποικιλοτρόπως σε κάθε προσπάθεια.