Όλα τα Νέα

Συνεχίζει τις επισκέψεις στους φορείς η Αγάπη Κακλιδάκη(Κακλή)

277

Συνεχίζοντας τις επαφές της με φορείς και υπηρεσίες, χθες Τετάρτη 26/6/19 η υποψήφια Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Νομού Ρεθύμνου, Αγάπη Κακλιδάκη (Κακλή) συναντήθηκε, στην Αστυνομική Διεύθυνση με τον Αντώνη Ρουτζάκη Αστυνομικό Διευθυντή ,όπου συζητήθηκαν τα τρέχοντα ζητήματα που αντιμετωπίζει σχετικά με την θέση στάθμευσης περιπολικών και τις κτιριακές εγκαταστάσεις .Τα όποια χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Γηροκομείο Ρέθυμνου και μίλησε με την Διευθύντρια, Μπριλλάκη Ζωή. Κατόπιν ενημερώθηκε ότι το Γηροκομείο φιλοξενεί 41 άτομα, ενώ αναφέρθηκε η ανάγκη στελέχωσης του από επιπρόσθετο προσωπικό για την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία του, ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει και άλλα άτομα στο μέλλον.

Αργότερα επισκέφθηκε τον Δημήτρη Τσαχάκη Πρόεδρο ΑμΕΑ Ρεθύμνου , όπου συζητήθηκαν τρέχοντα ζητήματα καθημερινότητας καθώς και το θέμα της προσβασιμότητας στις παραλίες του Νόμου . Στη συνέχεια η Αγάπη Κακλιδάκη (Κακλή) επισήμανε την αναγκαιότητα επέκτασης δομών σε σύνολο του Νομού για μια ακόμα πιο προσβάσιμη και ανθρώπινη κατεύθυνση για όλους.