Όλα τα Νέα

ΣΥΡΙΖΑ για Λαγό: «Φασιστικό παραλήρημα του υπόδικου»

269
Ανακοίνωση για το επεισόδιο στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ άλλων, η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για «νέο φασιστικό παραλήρημα του υπόδικου Λαγού» και ζητά από όλα τα κόμμα να καταδικάσουν τέτοιου είδους συμπεριφορές και να απαιτήσουν την εφαρμογή των προβλεπόμενων μέτρων.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για Λαγό:

«Το νέο φασιστικό παραλήρημα του υπόδικου Γ. Λαγού από το βήμα της Βουλής αποδεικνύει ότι η χυδαιότητα και η νοοτροπία υποκόσμου είναι σύμφυτη με τους νεοναζί βουλευτές της εγκληματικής οργάνωσης που παρουσιάζεται ως κόμμα.

Όλα τα δημοκρατικά κοινοβουλευτικά κόμματα οφείλουν να καταδικάσουν απερίφραστα τέτοιου είδους συμπεριφορές και πρακτικές, και να απαιτήσουν την εφαρμογή όλων των προβλεπόμενων από τον Κανονισμό της Βουλής μέτρων εναντίον του χρυσαυγίτη βουλευτή.

«Η φωνή του μίσους και ο εξευτελισμός πρέπει να σταματήσει τώρα», δήλωσε ο κ. Βούτσης. 

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες η Ολομέλεια ενέκρινε πρόταση μομφής κατά των Ν. Μιχαλολιάκου, Ηλ. Κασιδιάρη και Π. Ηλιόπουλου για ανάρμοστη κοινοβουλευτική συμπεριφορά.

Όλα τα κόμματα καταδίκασαν απερίφραστα την στάση της Χ.Α. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Αθ. Θεοχαρόπουλος κάλεσε την Βουλή να εξετάσει με αποφασιστικό τρόπο το θέμα, ενώ ο βουλευτής του Ποταμιού Σπ. Δανέλλης τόνισε ότι «η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένας από μας, δεν είναι ένα πολιτικό κόμμα, είναι μια εγκληματική οργάνωση τραμπούκων».