ΣΥΡΙΖΑ: Να ακυρωθεί η υποκριτική παράσταση στην Marfin

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την αναγκαστική απόφαση του πρωθυπουργού, για παραίτηση από την αναίρεση που αφορά την αποζημίωση των συγγενών των θυμάτων από τον εμπρησμό της Marfin, με τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει λόγο για «χυδαιότητα» και «φαρισαϊσμό» και να ζητά ακύρωση της αυριανής εκδήλωσης.

Η Κουμουνδούρου αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η χυδαιότητα και ο φαρισαϊσμός του κ. Μητσοτάκη επιβεβαιώνει πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η πολιτική εκμετάλλευση ακόμα και της τραγωδίας της Marfin.

Δε φθάνει που επιβράβευσε τους τότε ιθύνοντες, που δεν έκαναν τίποτα για να βρουν τους εγκληματίες και να τους φέρουν αντιμέτωπους με τη Δικαιοσύνη, χρήζοντας τους σήμερα υπουργούς.

Ενώ ετοίμαζε την επικοινωνιακή φιέστα με πρόσχημα τους νεκρούς της Marfin, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη άσκησε αναίρεση στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης που καταδίκασαν τα Υπουργεία Εργασίας και Δημόσιας Τάξης για την καταβολή αποζημίωσης στις οικογένειες των θυμάτων.

Η ΝΔ δηλαδή, αντί να επιδιώξει ως κυβέρνηση την επιτάχυνση των αποζημιώσεων για τις οικογένειες, έκανε ακριβώς το αντίθετο.

Λίγη ντροπή δε θα έβλαπτε. Καλύτερα μαζί με την ακύρωση της αίτησης αναίρεσης μετά την κατακραυγή, να ακυρώσει και την αυριανή υποκριτική του παράσταση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.