Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου: Είναι σαν να μην υπήρξα ποτέ σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου

Την έντονη ενόχλησή της που δεν έλαβε πρόσκληση για την εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του πρώην πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και για χρέη της προς την εφορία μίλησε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη.

Η ίδια εξέφρασε και πάλι την ενόχλησή της που δεν ήταν προσκεκλημένη και τόνισε: «Είναι σαν να μην υπήρξα ποτέ σύζυγός του (σ.σ. Ανδρέα Παπανδρέου)».

Υπενθυμίζεται μάλιστα (πως προ ημερών η κυρία Λιάνη Παπανδρέου είχε κατηγορήσει την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ για πολιτική εκμετάλλευση του Ανδρέα Παπανδρέου, τονίζοντας πως η κ. Γεννηματά παραποιεί την πολιτική του παρακαταθήκη.

Θλιβερή η Φώφη Γεννηματά, άκουσα τον θρασύ σας λόγο πολιτικής εκμετάλλευσης του Ανδρέα Παπανδρέου, ούτε κληρονόμοι είσαστε..ούτε άξιοι συνεχιστές του..Τον προδώσατε σε όλα με το σχέδιο Ανάν στην Κύπρο, παραβλέψατε την παραχώρηση του ονόματος Μακεδονίας παραποιώντας την πολιτική του παρακαταθήκη…Λυπάμαι!!», είχε γράψει στο Facebook.

Τα χρέη προς την εφορία

Για πρώτη φορά εξηγεί τους λόγους για τους οποίους καταδικάστηκε για χρέη προς την εφορία. Όπως υποστηρίζει, «οι εκσυγχρονιστές του ΠΑΣΟΚ θέλουν την εξόντωσή μου», ενώ κάνει λόγο και για εντολή που υπάρχει «να τελειώσετε τη Λιάνη».

Η ζωή με τον Ανδρέα Παπανδρέου

Η κυρία Λιάνη Παπανδρέου μίλησε επίσης για τις στιγμές που έζησε δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Αποκάλυψε μεταξύ άλλων πώς τη φλέρταρε, αλλά και πώς της έκανε πρόταση γάμου, καθώς και για το πώς ένιωσε όταν έφυγε από τη ζωή μπροστά στα μάτια της.

Τα σχόλια είναι κλειστά.