Τα Χανιά, ο Εργοτέλης και άλλες εννέα ομάδες της SL 2 υπογράφουν ανακοίνωση κατά της αναδιάρθρωσης – «Εξαφανισμένος» ο Πλατανιάς!

Τα Χανιά έδειξαν το δρόμο καθώς δικαιώθηκαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, ακυρώνοντας την απόφαση της ομοσπονδίας για αναδιάρθρωση. Ενόψει του αυριανού ΔΣ της Super League 2 οι 11 από τις 12 ομάδες εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζουν πως θα σεβαστούν την απόφαση των Αρεοπαγιτών και το επόμενο πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί με τις 12 ομάδες. Απόα την ανακοίνωση απουσιάζει η…  υπογραφή του Πλατανιά καθώς δεν κατέστη δυνατόν να επικοινωνήσουν με εκπρόσωπό του όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει πως: «Με την με αριθμό 104/2020 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ έγινε δεκτή η προσφυγή της ΠΑΕ Χανιά με 5-0 ψήφους (μεταξύ αυτών και του εκπροσώπου της ΕΠΟ) και ακυρώθηκε η με αριθμό 41/19-8-2020 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία προέβλεπε τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 18 ομάδες.

Αυτό σημαίνει πλέον ότι το πρωτάθλημα κατά την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-21 της Super League 2, θα διεξαχθεί με 12 ομάδες.

Ομοίως απορρίφθησαν από το ίδιο Δικαστήριο και οι προσφυγές των ΠΑΕ Κασσιόπη και ΠΑΕ Απόλλωνα Πόντου, οι οποίες μεταξύ άλλων αιτούντο την κατάργηση της Football League και την διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Super League 2 σε δύο ομίλους.

Σεβόμενοι τις ως άνω αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου, την πλειοψηφία του οποίου απαρτίζουν εν ενεργεία δικαστές του Αρείου Πάγου και οι οποίες είναι ανέκκλητες, δηλώνουμε κατηγορηματικά, ότι είμεθα αντίθετοι σε οποιαδήποτε παρέμβαση από τον Υπουργό, η οποία θα καταργούσε το περιεχόμενο των αποφάσεων αυτών.

Την παρούσα ανακοίνωση προσυπογράφουν οι παρακάτω ΠΑΕ:

1) ΑΟ ΞΑΝΘΗ

2) ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

3) ΧΑΝΙΑ

4) ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

5) ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

6) ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

7) ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

8) ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

9) ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

10) ΤΡΙΚΑΛΑ

11) ΙΩΝΙΚΟΣ

Υποσημείωση: Με την ΠΑΕ Πλατανιάς δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με εκπρόσωπό

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.