Όλα τα Νέα

Τα σχέδια για το μέλλον της Superleague και του Κυπέλλου

81

Μπορεί ο πρόεδρος της Superleague, Μηνάς Λυσάνδρου να προσπαθεί να φανεί πιο γρήγορος και από τη σκιά του και από τη διοργανώτρια να διαρρέουν πλάνα και… αεροπλάνα, όμως όσοι είναι ρεαλιστές καταλαβαίνουν ότι όλα είναι στο αέρα και όσοι βιάζονται, σκοντάφτουν». Αλλωστε, μιλάμε για πανδημία (λόγω του κορονοϊού) και στην ποδοσφαιρική πιάτσα απορούν γιατί τον Μηνά Λυσάνδρου, που μιλάει και με τον Κικίλια, έχει πιάσει ένα… άγχος αποτελεσματικότητας.
Κατ’ αρχήν και στην Ελλάδα θα γίνει, αυτό που θα συμβεί στην υπόλοιπη Ευρώπη. Συνεπώς, ο Λυσάνδρου δεν πρόκειται να βρει κάποια αποκλειστική πατέντα!
Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, που φυσικά και μπορούν να ανατραπούν, η σέντρα των πλέι οφ του πρωταθλήματος θα γίνει μετά τις 10-15 Μαΐου, αφού θα χρειαστεί και διάστημα 10-15 ημερών για να κάνουν οι ομάδες την προετοιμασία τους. Εφόσον συμβεί αυτό η αυλαία θα πέσει στις 21 Ιουνίου, μπορεί και μια εβδομάδα αργότερα.
Παράλληλα, εκκρεμεί και το Κύπελλο. Το Μάιο θα γίνουν οι ρεβάνς των ημιτελικών Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ και Αρη-ΑΕΚ, ενώ ο τελικός μπορεί να πάει αρχές Ιουνίου.
Όμως, για να βγάλει πρόγραμμα ο Λυσάνδρου θα πρέπει πρώτα να οριστούν οι εκκρεμότητες του Champions League και του Europa League. Κυκλοφόρησε και μια πληροφορία για ευρωπαϊκούς αγώνες τα Σαββατοκύριακα.
Ειδικά τον Ιούνιο, οι ομάδες θα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα πρόβλημα. Και αυτό είναι η ζέστη. Όμως, ελπίζουμε, ευχόμαστε και προσευχόμαστε ο κορονοϊός να είναι μια απλή ανάμνηση.