Όλα τα Νέα

Τα Ζώδια Σήμερα 1/7/2018

111

Καλό Μήνα! Να δούμε τι σχεδιάζει το σύμπαν σήμερα πρωτομηνιά!

Κριός

Κριέ,μπορείς να τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να κάνεις πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν μια ισορροπία. Στα αισθηματικά σου,δες μερικές καταστάσεις στη σχέση σου με περισσότερο ρεαλισμό. Μην θυμώνεις με το παραμικρό, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν.

Ταύρος

Ταύρε,η δυναμικότητά που έχεις στη δουλειά σου είναι μεγάλη. Φρόντισε να περάσεις την μέρα σου μακριά από ευθύνες και προγραμματισμούς και να χαλαρώσεις . Στα οικονομικά σου θα σου κάνουν προτάσεις, που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.Στα αισθηματικά σου,τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά και ενδέχεται να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, για την πορεία της σχέσης σας.

Δίδυμοι

Δίδυμε,στα επαγγελματικά σου, θα σου δοθεί σήμερα η δυνατότητα να κάνεις νέες και συμφέρουσες συμφωνίες ή να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις, που στέκονται εδώ και καιρό εμπόδιο στα σχέδιά σου. Πρέπει να ασχοληθείς άμεσα με τα οικονομικά σου, γιατί τα έξοδά σου έχουν αυξηθεί .Στα αισθηματικά σου,τα πράγματα κυλάνε σε ήρεμους ρυθμούς. Είναι όμως και στο χέρι σου να μπορέσεις να ελέγξεις το άγχος σου, για να περνάς ακόμα καλύτερα.

Καρκίνε

Καρκίνε,η δουλειά σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.Στα αισθηματικά σου,μπορεί να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα  στη σχέση σου από το τίποτα. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις όμορφα, για να αποφύγεις τα προβλήματα και μην τους δίνεις περισσότερη σημασία από όση τους αναλογεί.

Λέων

Λέοντα ,απόφυγε σήμερα να μιλήσεις με συνεργάτες για το μέλλον της δουλειάς σας, γιατί οι συζητήσεις δεν θα βγάλουν πουθενά. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Ωστόσο, μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές. Στα αισθηματικά σου,σήμερα, μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν στη σχέση σου.

Παρθένος

Παρθένε,Το άγχος που νιώθεις στη δουλειά σου μπορεί να σε οδηγήσει σε απερίσκεπτες ενέργειες που χρήζουν της προσοχής σου, για να μην βγουν εκτός ελέγχου.Η μέρα δεν είναι ευνοϊκή για υπογραφές συμβολαίων και νέα οικονομικά ξεκινήματα. Στα αισθηματικά σου,η σχέση σου σήμερα θα είναι καλή. Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας, θα σε προικίσει με περισσότερο ερωτισμό, που θα κάνει το ταίρι σου πολύ χαρούμενο.

Ζυγός

Ζυγέ,η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και παρότι οι πολλές υποχρεώσεις θα σου σπάσουν τα νεύρα, θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Πρόσεξε τις άσκοπες σπατάλες και μην ανοίγεσαι σε επιπλέον έξοδα.Στα αισθηματικά σου, σήμερα μην παρασυρθείς σε εντάσεις με το ταίρι σου γιατί θα πεις πράγματα που δεν θα μπορείς να διορθώσεις μετά. Αν νομίζεις ότι δεν είσαι πολύ καλά, απόφυγε τις… πολλές επαφές.

Σκορπιός

Σκορπιός,μπορείς στα επαγγελματικά σου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Θέλεις να βελτιώσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις σίγουρη την επιτυχία.Στα αισθηματικά σου,με την συζήτηση που θα κάνεις με τον σύντροφό σου και με χαμηλούς τόνους, μπορείς να βάλεις νέες βάσεις στη σχέση σου.

Τοξότης

Τοξότη,Το οργανωτικό σου πνεύμα και η μεθοδικότητά σου θα σου χρειαστούν σήμερα στα επαγγελματικά σου. Στα οικονομικά σου απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Στα αισθηματικά σου,όσο προβληματισμένος κι αν νιώθεις από τη σχέση σου, προτίμησε σήμερα να μην ανακοινώσεις τις αποφάσεις σου και να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία στον σύντροφό σου, να σου αποδείξει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Αιγόκερως

Αιγόκερε,η αυτοπεποίθηση σου σήμερα χτυπάει κόκκινο! Μην παρασυρθείς όμως σε επιπόλαιες κινήσεις, που δεν πρόκειται να φέρουν το αποτέλεσμα που θέλεις.Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα. Στα αισθηματικά σου,ο ρομαντισμός και το πάθος σου σήμερα θα παρασύρουν και το ταίρι σου σε… μοναδικές καταστάσεις, που θα φτιάξουν την διάθεση και των δύο και θα ανανεώσουν τον έρωτα σας.

Υδροχόος

Υδροχόε,κάποιες σκέψεις σου που αφορούν την πορεία των επαγγελματικών σου μπορεί σήμερα να σε αγχώσουν. Ξεπέρασέ τες με τη βοήθεια των συναδέλφων σου. Τα οικονομικά σου θέλουν πολύ προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα. Στα αισθηματικά σου,φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στον σύντροφό σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, για να γίνει το κλίμα ερωτικό και ρομαντικό.

Ιχθείς

Ιχθύ,στη δουλειά σου σήμερα, θα έχεις πολύ άγχος για κάποια θέματα που θέλεις να τελειώσεις. Θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία, αρκεί να μείνεις καθ’ όλα πιστός στο πρόγραμμα σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις σε ό,τι συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων και αγορές ευνοούνται.Στα αισθηματικά σου,προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με τον σύντροφό σου.