Όλα τα Νέα

Τα ζώδια σήμερα 23/5/2018

299

Ας δούμε τι μπορούμε να περιμένουμε σήμερα από τους πλανήτες!

Κριός

Κριέ μου από σήμερα μπαίνεις σε μια περίοδο ευχάριστων αλλαγών και θετικών εξελίξεων στον επαγγελματικό τομέα σου.Τα οικονομικά σου πάνε αρκετά καλά , απλά θέσε ένα μελλοντικό στόχο και κράτα σε ισορροπία τον προυπολογισμό σου. Στα αισθηματικά σου τώρα Κριέ μου , και εδώ τα πράγματα αλλάζουν και οι εξελίξεις δείχνουν ότι τα σοβαρά θέματα έχουν ξεπεραστεί και οδεύεις για μια καινούργια αρχή με το ταίρι σου.

Ταύρος

Στα επαγγελματικά σου Ταύρε θα έχεις μια πολύ καλή μέρα. Μείωσε λίγο το άγχος σου αφού ότι έχεις σχεδιάσει τώρα ολοκληρώνεται. Σε ανησυχούν λίγο τα οικονομικά σου , όμως ηρέμησε αφού και αυτά βελτιώνονται. Στα αισθηματικά σου Ταύρε μου,το να κλειστείς στον εαυτό σου και να αποφύγεις την επικοινωνία με το ταίρι σου δεν θα σε βοηθήσει καθόλου. Μοιράσου τα προβλήματα σου , και ίσως βρεις λύσεις.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου το βλέπεις και εσύ πως οι στόχοι σου αρχίζουν να πραγματοποιούνται και τα επαγγελματικά σου τώρα κυλούν ομαλά.Έχεις ακόμα ανησυχία σε ότι αφορά στα οικονομικά σου γιαυτό μέχρι τα σταθεροποιηθούν απέφυγε τις περιττές αγορές.Στα αισθηματικά σου τώρα Δίδυμε μου,οι αμφιβολίες και τα ερωτηματικά που σε βασανίζουν σε ότι αφορά στο ταίρι σου αρχίζουν και ξεθωριάζουν, αφού εκείνο σου δείχνει με κάθε τρόπο πόσο θέλει να είστε μαζί.

Καρκίνος

Μην αφήσεις σήμερα Καρκίνε μου τον παρορμητισμό σου να πάρει το πάνω χέρι στην εργασία σου και όλα θα κυλήσουν ομαλά. Σε επερχόμενες συζητήσεις που θα έχεις με τους συνεργάτες σου φρόντισε να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου .Είσαι ακόμα αγχωμένος με τα οικονομικά σου , όμως όπως θα δεις και ο ίδιος όλα τα εμπόδια φεύγουν και μπαίνεις σε μια περίοδο που θα ισορροπήσεις τον προυπολογισμό σου. Στα αισθηματικά σου τώρα φίλε Καρκίνε ,όλα πάνε με τον τρόπο που επιθυμείς , και το ταίρι σου έρχεται ακόμα ποιο κοντά σου.

Λέων

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο Λέοντα μου, και σήμερα είναι πιθανό , να έχεις επαφές για νέες συνεργασίες ή και αλλαγές στον εργασιακό χώρο σου. Και στα οικονομικά σου θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις αφού σε επαφές που θα έχεις θα βρεις νέους οικονομικούς πόρους. Στα αισθηματικά σου τώρα Λιοντάρι μου,θα έχεις μια καλή περίοδο  ώστε να λύσεις θέματα που σε ταλανίζουν στη σχέση σου.

Παρθένος

Δείξε σήμερα Παρθένε απόλυτη ψυχραιμία στα επαγγελματικά σου και μην κάνεις καμιά συζήτηση για αλλαγή σχεδίων ή αποφάσεων. Έχεις δει μεγάλη βελτίωση στα οικονομικά σου και σήμερα ευνοούνται γραφειοκρατικά ζητήματα που χρειάζονται λύσεις. Στα αισθηματικά σου τώρα Παρθένε μου,και εδώ θα πρέπει να δείξεις ψυχραιμία σε θέματα που αφορούν την συμπεριφορά της σχέσης σου. Έχε κατά νου ότι πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν.

Ζυγός

Σήμερα Ζυγέ μου , παρόλο που η εργασία σου πηγαίνει καλά , μπορείς να κάνεις κάποιες βελτιωτικές κινήσεις για να πάει ακόμα καλύτερα. Μικρές αλλαγές χρειάζονται ώστε να βάλεις σε ισχύ από δω και πέρα τα πλάνα σου. Τα οικονομικά σου δείχνουν επιτέλους τάσεις εξισορρόπησης και αν έχεις εκκρεμότητες , σε νομικές υποθέσεις σήμερα η μέρα είναι πολύ βοηθητική για να τις περαιώσεις. Στα αισθηματικά σου τώρα Ζυγέ μου,περίμενε εκπλήξεις από το ταίρι σου σήμερα , οπότε δείξε του και εσύ πόσο το θέλεις και το αγαπάς.

Σκορπιός

Σήμερα Σκορπιέ μου μείνε μακριά από υπερβολές και άσε τα μελλοντικά σχέδια για την εργασία σου για άλλη μέρα. Τέλειωσε  πρώτα με τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει εδώ και καιρό και που πρέπει επιτέλους να ξεκαθαρίσεις. Αυτή την περίοδο προσπάθησε να περιορίσεις έξοδα και αγορές στα απολύτως αναγκαία αφού θα είναι εύκολο να βγεις εκτός προυπολογισμού. Στα αισθηματικά σου τώρα φίλε Σκορπιέ,θα έχεις μια όμορφη και πολύ ερωτική μέρα με τον/την σύντροφο σου.

Τοξότης

Τα επαγγελματικά σου Τοξότη είναι σε πολύ καλό δρόμο και επιτέλους υλοποιείς τα σχέδια σου, ωστόσο μην κάνεις σήμερα συζητήσεις για συνεργασίες και νέα ξεκινήματα.Τα οικονομικά σου μπήκαν επιτέλους σε μια σειρά και όπως φαίνεται θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο. Στα αισθηματικά σου τώρα Τοξοτάκι μου, μίλα στο ταίρι σου για όσα σε προβληματίζουν στην καθημερινότητα σου και ζήτα του να σε βοηθήσει. Αλλιώς σκέφτεται ένα μυαλό και αλλιώς δύο παρέα.

Αιγόκερως

Η εργασία σου αγαπητέ Αιγόκερε πάει πάρα πολύ καλά , αλλά για να συνεχίσεις να μπορείς να δίνεις όλες τις δυνάμεις σου πρέπει να χαλαρώνεις και να ξεκουράζεσαι. Πηγή άγχους είναι για σένα τα οικονομικά σου και γιαυτό σταμάτα να ξοδεύεις ,λες και δεν υπάρχει αύριο. Στα αισθηματικά σου τώρα Αιγόκερε μου, σήμερα κάνεις όμορφα πλάνα ώστε να εκπλήξεις το ταίρι σου ευχάριστα. Να είσαι σίγουρος ότι δεν θα μείνει ασυγκίνητο.

Υδροχόος

Ψυχραιμία είναι η λέξη κλειδί της ημέρας για σένα Υδροχόε μου στα εργασιακά σου. Μην αφεθείς στον πανικό αφού ότι έρθει ως εμπόδιο σήμερα τελικά θα αφήσει θετικό πρόσημο στην μέρα σου. Τα οικονομικά σου , όπως θα παρατηρήσεις και εσύ καθημερινά αυξάνονται. Νέες συνεργασίες που σε βοηθούν οικονομικά πρέπει να τις εκμεταλλευθείς . Στα αισθηματικά σου τώρα αγαπητέ Υδροχόε,η μέρα προμηνύει εντάσεις.Δώσε τόπο στην οργή γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πεις πράγματα που θα σε φέρουν σε αντιπαραθέσεις.

Ιχθύς

Στον τομέα της εργασίας, Ιχθύ μου, σήμερα θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εκνευριστείς για πράγματα, που θα λύσεις πολύ εύκολα. Προσπάθησε στα οικονομικά σου να αποφύγεις κινήσεις, που φέρνουν τον κίνδυνο να βγεις από τον προϋπολογισμό σου. Στα αισθηματικά σου τώρα Ιχθύ μου, δείξε περισσότερο ενδιαφέρων για το ταίρι σου σήμερα και θα δεις πόσο καλά θα πάνε τα πράγματα.