Όλα τα Νέα

Τα ζώδια σήμερα 24/6/2018

261

Καλημέρα! Για να δούμε τι μας ετοιμάζει το σύμπαν για σήμερα Κυριακή!

Κριός

Κριέ,Τα επαγγελματικά σου, σου δημιουργούν ανασφάλεια και αυτό είναι απόλυτα φυσικό μέσα στο κλίμα που επικρατεί. Όμως με λίγη υπομονή και καλά μελετημένες κινήσεις, θα μπορέσεις να βρεις λύσεις .Στα οικονομικά σου θα πρέπει  να μην ξεφύγεις από το πρόγραμμά σου.Στα αισθηματικά σου,δυστυχώς τα προβλήματα και η ανασφάλεια που υπάρχουν στη σχέση σου , δημιουργούν αρνητικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Σήμερα είναι στο χέρι σου να αλλάξεις την ατμόσφαιρα, αν είσαι διατεθειμένος να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα μαζί του.

Ταύρος

Ταύρε,τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Σήμερα απέφυγε αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.Στα αισθηματικά σου,η αισιοδοξία που θα έχεις για τη σχέση σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα εκπλήξεις τον σύντροφό σου με την ανανεωμένη και ρομαντική σου διάθεση.

Δίδυμοι

Δίδυμε,στη δουλειά σου σήμερα θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, παρόλο που έχεις έντονο άγχος και αρκετή κούραση. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προσοχή, και να μην ξοδεύεις απερίσκεπτα. Στα αισθηματικά σου,μπορείς αυτήν την Κυριακή που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, να κάτσεις με τον σύντροφό σου και να μιλήσετε για τη σχέση σας για να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο, όλα αυτά τα θέματα που σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό.

Καρκίνος

Καρκίνε,η δουλειά σου φέρνει προτάσεις και συνεργασίες, που θα σου ανοίξουν νέες προοπτικές. Εξέτασε προσεκτικά όλα τα ενδεχόμενα και κινήσου με προσοχή. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Δεν είναι ώρα για αχρείαστα έξοδα.Στα αισθηματικά σου,θα έχεις σήμερα την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις αρκετά πράγματα στη σχέση σου και να προχωρήσεις με τον σύντροφό σου μπροστά, απαλλαγμένος από φαντάσματα του παρελθόντος.

Λέων

Λέοντα,συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις στη δουλειά σου, χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε οικονομικές συναλλαγές που προκύψουν, καλό θα είναι να προσέχεις, γιατί υπάρχει κίνδυνος, να κάνεις λάθος εκτιμήσεις.Στα αισθηματικά σου,σήμερα θα μπορέσεις να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σας. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του.

Παρθένος

Παρθένε,στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου εναλλακτικές μεθόδους που θα έκαναν τα σχέδια σου να προχωρήσουν.Αρχίζεις να πηγαίνεις καλύτερα και στα οικονομικά σου. Με ένα  σωστό πρόγραμμα, θα  μπορέσεις να καλύψεις τα έξοδα σου . Στα αισθηματικά σου,σήμερα θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου αρνητικά, αλλά όλα αυτά είναι παροδικά. Μην αφήνεις την αισιοδοξία να απομακρύνεται από κοντά σου.

Ζυγός

Ζυγέ,κάνε σήμερα συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, που ανέβαλες καιρό τώρα, γιατί θα μπορέσουν να δώσουν λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί . Τα οικονομικά θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά και αυτό,  θα σου δώσει χαρά.Στα αισθηματικά σου,μερικά πράγματα που σε κούραζαν στη σχέση σου μέχρι τώρα, θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα.

Σκορπιός

Σκορπιέ,στα επαγγελματικά σου η μέρα είναι καλή και φέρνει ενδιαφέρουσες προτάσεις που φέρνουν έναν αέρα αισιοδοξίας. Κάνε τις καλύτερες επιλογές μετά από ώριμη και σοβαρή σκέψη. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, αλλά θα καταφέρεις σύντομα να βρεις κάποιες λύσεις που θα σε ανακουφίσουν.Στα αισθηματικά σου,φρόντισε σήμερα να πλησιάσεις τον άνθρωπό σου και να βελτιώσεις την επικοινωνία σας.

Τοξότης

Τοξότη,στη δουλειά σου έχεις καταφέρει πάρα πολλά και τα θετικά μηνύματα των προσπαθειών σου φαίνονται καθαρά. Ακολούθησε πιστά το πρόγραμμά σου και ειδικά το οικονομικό σου πλάνο, για να συνεχίσεις να έχεις ισορροπία στον προυπολογιμσό σου.Στα αισθηματικά σου,η σημερινή Κυριακή ευνοεί πολύ την επικοινωνία και μπορείς να αξιοποιήσεις την εύνοιά της και να μιλήσεις στον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Αν γίνεις πιο διαλλακτικός, θα δεις πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν, να εξαφανίζονται.

Αιγόκερως

Αιγόκερε,στη δουλειά σου ίσως να έχεις κάποιες εντάσεις με συνεργάτες, αλλά η ψύχραιμη στάση είναι αυτή που θα σε κάνει να τις ξεπεράσεις. Όσο για τα οικονομικά σου, είναι μια μέρα που θα σε κάνει να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Μέχρι να τις βρεις όμως, απόφυγε τα έξοδα.Στα αισθηματικά σου,μπορείς να περάσεις μία ξεκούραστη Κυριακή με ηρεμία και ερωτική διάθεση.

Υδροχόος

Υδρόχοε,Στη δουλειά σου, τις προτάσεις που θα σου κάνουν πρέπει να τις μελετήσεις καλά, γιατί μπορεί να υπάρχουν κρυφές παγίδες. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές αυτή την περίοδο . Στα αισθηματικά σου,θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα στην σχέση σου και από εδώ και στο εξής θα απολαμβάνεις τον ρομαντισμό και τα γλυκά συναισθήματα του συντρόφου σου.

Ιχθείς

Ιχθύ,θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στον χώρο της δουλειάς σου. Να ξέρεις πως ό,τι γίνει, θα είναι πολύ καλό και με θετικές προοπτικές για το επαγγελματικό σου μέλλον. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, όμως θα καταφέρεις να αυξήσεις τα έσοδά σου και να τελειώνεις με τα  χρέη του παρελθόντος.Στα αισθηματικά σου,πρέπει να γίνεις πιο δοτικός και τρυφερός με τον σύντροφό σου, ώστε να αισθάνεται και αυτός ασφαλής μαζί σου. Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν έχεις μόνο εσύ ανάγκες και ανασφάλειες, αλλά και εκείνος.