Όλα τα Νέα

Τα ζώδια σήμερα 27/6/2018

201

Καλημέρα! Για να δούμε πως θα είναι η μέρα σήμερα για τους δώδεκα του ζωδιακού!

Κριός

Κριέ,θα φορτιστείς αρκετά στην εργασία σου σήμερα. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, γιατί θα κάνεις λάθη που θα δημιουργήσουν προβλήματα.Η μέρα δεν είναι καλή για οινομικές συναλλαγές.Στα αισθηματικά σου , σήμερα η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περάσεις πολλές ώρες με τον σύντροφό σου.

Ταύρος

Ταύρε,σήμερα οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πολλές και εσύ θα πνίγεσαι στο άγχος σου. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν να ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την απαραίτητη οικονομία.Στα αισθηματικά σου, σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά.

Δίδυμοι

Δίδυμε,στη δουλειά σου πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα, γιατί κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από τη σειρά σου. Ακόμα και στα οικονομικά σου έρχονται κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις, οπότε πρέπει να τις υπολογίσεις και αυτές στα έξοδα σου.Στα αισθηματικά σου, ίσως να έχεις κάποιες προστριβές με το ταίρι σου και να βρεθείς σε αντιπαράθεση μαζί του.Όλα αυτά προκαλούνται από το άγχος και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Ηρέμησε και θα περάσεις ένα πολύ όμορφο βράδυ με τον σύντροφο σου.

Καρκίνος

Καρκίνε,πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις θα έχεις στη δουλειά σου. Οι συνεργασίες που έχεις κάνει θα αποφέρουν θετικά αποτελέσματα και οι ιδέες σου, , μπορούν να κερδίσουν την εύνοια τόσο των συνεργατών όσο και των ανωτέρων σου. Τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν και εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.Στα αισθηματικά σου,ήρθε η ώρα να ρίξεις τους τόνους των τελευταίων ημερών και να περάσεις ένα χαλαρό και ερωτικό βράδυ με το ταίρι σου.

Λέων

Λέοντα,τα επαγγελματικά σου θα χρειαστούν πολύ δουλειά, για να τελειώνεις με εκκρεμότητες που έχεις αφήσει εδώ και καιρό. Προσοχή με ποιους ανθρώπους μιλάς και ποιους εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή, γιατί κάποιες προτάσεις που φαίνονται κερδοφόρες, ίσως να μην είναι!Στα αισθηματικά σου,σήμερα μίλα με το ταίρι σου και μην κρατάς τα προβλήματα για τον εαυτό σου. Θα νιώσεις καλύτερα και θα βρείτε από κοινού τις ιδανικές λύσεις.

Παρθένος

Παρθένε,θα τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου. Αυτή την περίοδο θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω που πρέπει να τις τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα, για να προχωρήσεις στα επόμενα βήματα που έχεις σκεφτεί. Στα οικονομικά σου θα σου βγουν κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες. Στα αισθηματικά σου,μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στον σύντροφό σου για να περάσετε καλά οι δύο σας, μακριά από τρίτα πρόσωπα και να μιλήσετε λίγο γι’ αυτά που σας απασχολούν.

Ζυγός

Ζυγέ,σήμερα να κάνεις προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν το παρελθόν των επαγγελματικών σου. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή, που να έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου που σε προβληματίζουν , αρχίζουν να ισορροπούν.Στα αισθηματικά σου,ευχάριστα θα είναι τα γεγονότα της σημερινής ημέρας  μιας και ο σύντροφός σου σου ετοιμάζει μία έκπληξη, που θα σε ενθουσιάσει. Μην διστάσεις να εξωτερικεύσεις την ερωτική πλευρά σου και να του πεις πόσο πολύ τον αγαπάς.

Σκορπιός

Σκορπιέ στα επαγγελματικά σου,μείνε συνεπής στις υποχρεώσεις σου και μην δίνεις λαβές για σχόλια που θα σε στεναχωρήσουν. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κερδίσεις αυτά που αξίζεις, αρκεί να κινηθείς λίγο διπλωματικά και να και με έξυπνα επιχειρήματα να προωθήσεις τις ιδέες σου στους ανωτέρους σου. Το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει.Στα αισθηματικά σου,θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου και να κάνεις συζητήσεις που αφορούν τη σχέση σας. Μην υπερβάλεις, φρόντισε να περάσετε καλά μαζί .

Τοξότης

Τοξότη,αρκετή κούραση σε σχέση με τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες σε περιμένει σήμερα. Βάλε προγραμματισμό για να τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Στα οικονομικά σου αρκετά θέματα και πολλά έξοδα σε εκνευρίζουν .Στα αισθηματικά σου,να περιμένεις πολύ αγάπη και έρωτα από τον σύντροφό σου, γι’ αυτό πρόσεξε να μην του χαλάσεις την διάθεση, με την γκρίνια που σε χαρακτηρίζει.

Αιγόκερως

Αιγόκερε,μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλάβεις επιπλέον αρμοδιότητες. Στα οικονομικά μην συνεχίζεις και κάνεις κινήσεις, που σου φέρνουν περισσότερα έξοδα. Στα αισθηματικά σου,προσπάθησε να δώσεις πολύ αγάπη στον σύντροφό σου και άσε πίσω τα προβλήματα, που μπορεί να υπήρχαν μεταξύ σας.

Υδροχόος

Υδροχόε,τα επαγγελματικά σου θα σου παρουσιάσουν δυσκολίες σήμερα και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Ωστόσο, μπορείς να χειριστείς κάθε κρίσιμη κατάσταση με λίγη παραπάνω ψυχραιμία και να καταφέρεις να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Τα οικονομικά σου πάνε λίγο καλύτερα,γιαυτό απέφυγε νέα οικονομικά ανοίγματα. Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται καλή θέληση και διάθεση για επικοινωνία, ώστε να βρεις λύσεις στα προβλήματα που έχεις στη σχέση σου.

Ιχθείς

Ιχθύ,στα επαγγελματικά σου παρουσιάζονται διάφορες ευκαιρίες και μάλιστα χωρίς να τις περιμένεις. Έχε το νου σου να τις αναγνωρίσεις και να τις αξιοποιήσεις. Η οικονομική σου κατάσταση μπορεί να γίνει καλύτερη, αν αποφασίσεις να μην ξοδεύεις αλόγιστα.Τα αισθηματικά σου,θα φέρουν στιγμές έντασης και χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος, για να μην αφήσεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν το βράδυ.