Όλα τα Νέα

Τα Ζώδια Σήμερα 3/6/2018

224

Ας δούμε πως θα είναι η Κυριακή για τους 12 του ζωδιακού

Κριός

Ημέρα χαλάρωσης σήμερα Κριέ .Πέρασε μια χαλαρή και ευχάριστη μέρα με το ταίρι σου και άσε για αύριο τα επαγγελματικά σου και τα προβλήματα τους. Προσπάθησε να είσαι συνετός και σήμερα στα έξοδα που θα κάνεις. Για την  εβδομάδα που έρχεται κράτα αυτό: Το ότι είσαι ικανός να τα κάνεις όλα μόνος σου είναι πολύ καλό, αλλά από την άλλη σου φορτώνει και υποχρεώσεις άλλων. Άσε τους άλλους να κάνουν την  δική τους τους δουλειά γιατί στο τέλος δεν θα μπορείς να φέρεις εις πέρας ούτε την δική σου.

Ταύρος

Ταύρε μου η δουλειά σου σε απασχολεί κάθε μέρα και θέλεις να βρεις λύσεις για να πάει καλύτερα. Σήμερα Κυριακή ξεκουράσου και πέρασε με τον /την σύντροφο σου μια χαρούμενη μέρα. Να είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός με τα οικονομικά σου και σήμερα μέχρι να τα ισορροπήσεις. Για την εβδομάδα που έρχεται κράτα αυτό : Το ότι η ειλικρίνεια είναι το κύριο χαρακτηριστικό σου είναι γνωστό, όμως δεν είναι απαραίτητο να εκτιμούν όλοι αυτή τη στάση σου. Σκέψου πριν μιλήσεις γιατί κάποιοι συνάδελφοί σου μπορεί και να παρεξηγηθούν.

Δίδυμοι

Η κούραση των τελευταίων ημερών σε έχει καταβάλλει και καλό θα είναι σήμερα Κυριακή Δίδυμε μου να αφήσεις τα επαγγελματικά σου στην άκρη και να προσπαθήσεις να ξεκουραστείς.Πάρε το ταίρι σου και περάσετε μια όμορφη μέρα αφού και εσύ το έχεις ανάγκη. Να είσαι προσεχτικός σήμερα με τα περιττά έξοδα γιατί μπορεί να βγεις εκτός προυπολογισμού. Και για την εβδομάδα που έρχεται: Η τελειομανία σου πέρα του ότι οδηγεί εσένα στα όρια της εξάντλησης οδηγεί καμιά φορά και τους συναδέλφους σου στα όρια της απελπισίας. Προσπάθησε να είσαι πιο ευέλικτος και άσε και τους άλλους να παίρνουν πρωτοβουλίες.

Καρκίνος

Καρκίνε μου έχεις καταφέρει να είσαι απαραίτητος στην εργασία σου και αυτό δείχνει την επιτυχία σου. Σήμερα ξεκουράσου και χαλάρωσε και ξεκίνα την νέα εβδομάδα με καθαρό μυαλό και μεγάλη ενέργεια.Αφιέρωσε χρόνο και στο ταίρι σου που τον τελευταίο καιρό το έχεις παραμελήσει. Για την καινούργια εβδομάδα κράτα αυτό: Θα πάρεις νέα που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά. Ταυτόχρονα θα πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Σκέψου πολύ καλά τι θα αποφασίσεις και τι θα είναι καλύτερο για τον μέλλον σου.

Λέων

Λέοντα μου σήμερα μπορείς να είσαι ήρεμος και να περάσεις μια πολύ καλή Κυριακή αφού έχεις αφήσει τα επαγγελματικά σου σε ισορροπία. Η μέρα είναι ιδανική για να έχεις ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου γιαυτό μην την αφήσεις να πάει χαμένη. Κινήσου με εγκράτεια σήμερα όσον αφορά στα οικονομικά σου. Για την εβδομάδα που έρχεται κράτα αυτό: Στο παρελθόν σε έχουν βοηθήσει να ορθοποδήσεις αρκετοί άνθρωποι. Μην γυρνάς την πλάτη σου τώρα και δώσε την βοήθεια σου , σου ζητηθεί ή όχι . Θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως.

Παρθένος

Η μέρα σήμερα απαιτεί από σένα Παρθένε μου, να αφήσεις τα επαγγελματικά κατά μέρος και να δώσεις στον εαυτό σου χρόνο να αποφορτιστεί για να μπορέσεις την εβδομάδα που έρχεται να δουλέψεις με καθαρή σκέψη και λογική. Δώσε χρόνο στο ταίρι σου και κάντε μαζί σχέδια για την μέρα σας.Τα οικονομικά σου είναι εξαιρετικά βελτιωμένα και έρχονται ακόμα καλύτερες μέρες. Για την εβδομάδα που έρχεται κράτα αυτό: Δίνεις τον εαυτό σου και προσφέρεις γη και ύδωρ και  περιμένεις και από τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Δεν πάει έτσι. Κάνε αυτό που νομίζεις σωστό και μην περιμένεις ανταλλάγματα.

Ζυγός

Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου Ζυγέ μου στη σωστή πορεία και γιαυτό σήμερα δεν πρέπει να ανησυχείς για αυτά. Χαλάρωσε και πάρε όση ενέργεια μπορείς για να σε βρει η ερχόμενη εβδομάδα ετοιμοπόλεμο και ξεκούραστο. Θα περάσεις μια πολύ ρομαντική μέρα με το ταίρι σου, μόνο να είσαι λιγάκι προσεχτικός με τα έξοδα σου. Για την εβδομάδα που έρχεται κράτα αυτό: Ο τελευταίος χρόνος σου άφησε πληγές και στενοχώριες που όμως ταυτόχρονα σε έκανε πιο σοφό και δυνατό. Σταμάτα να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν και απόλαυσε όσα θα έρθουν.

Σκορπιός

Έχεις κάνει την εβδομάδα που πέρασε πολλές και καλές κινήσεις ώστε τα επαγγελματικά σου να είναι σε πολύ καλό δρόμο Σκορπιέ μου. Σήμερα άδραξε την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να χαρείς για να είσαι δυνατός την εβδομάδα που έρχεται.Δείξε μόνο σύνεση στις δαπάνες σου σήμερα γιατί εύκολα θα βγεις εκτός προγραμματισμού. Η μέρα είναι ιδανική για να την απολαύσεις με τον /την σύντροφό σου αρκεί να του δώσεις την χαρά να επιλέξει και αυτός/αυτή τι θα κάνετε σήμερα. Για την εβδομάδα που έρχεται κράτα αυτό: Θέλεις εδώ και καιρό να αλλάξεις τόπο κατοικίας , όμως τώρα δεν είναι η κατάλληλη εποχή. Φρόντισε θέματα που είναι πιο άμεσα και δες το θέμα της μετακόμισης λίγο αργότερα.

Τοξότης

Είσαι αεικίνητος Τοξότη μου και αν είχες την δυνατότητα θα δούλευες και τις Κυριακές. Πάρε την ευκαιρία που έχεις σήμερα να ξεκουραστείς και έχεις όλη την ερχόμενη εβδομάδα να δουλέψεις και να δημιουργήσεις. Τα οικονομικά σου παρόλο που σε προβληματίζουν ήδη μπαίνουν σε πολύ καλό δρόμο αρκεί να μείνεις εντός προυπολογισμού. Η μέρα είναι ιδανική να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να του δείξεις πόσο πολύ το αγαπάς και εκτιμάς ότι κάνει για σένα. Για την εβδομάδα που έρχεται κράτα αυτό: Οι καταστάσεις που σε είχαν φέρει σε αδιέξοδο τον τελευταίο καιρό απομακρύνονται οριστικά. Αποδέξου με χαρά τις αλλαγές που θα γίνουν και δίωξε τις φοβίες και τις ανασφάλειες σου.

Αιγόκερως

Έχεις κάνει το καλύτερο που μπορείς Αιγόκερε μου στην εργασία σου και σήμερα καλό θα ήταν να δώσεις στο σώμα και το μυαλό σου το χρόνο να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν . Παρόλο που έχεις θέσει όρια και έχεις κάνει έναν καλό προγραμματισμό στα οικονομικά σου κάπου δεν σου βγαίνει γιατί τα έξοδα σου και οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές. Σήμερα έχεις την ευκαιρία να περάσεις μια πολύ ερωτική Κυριακή με το ταίρι σου.Για την εβδομάδα που έρχεται κράτα αυτό : Όσες φορές και αν έπεσες βρήκες την δύναμη να σηκωθείς και να σταθείς στα πόδια σου μόνος σου. Φρόντισε πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου αν θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου.

Υδροχόος

Σε ζόρισε ιδιαίτερα η περασμένη εβδομάδα στην εργασία σου Υδροχόε μου και σήμερα θα πρέπει να αποφορτίσεις το αρνητικό φορτίο και να πάρεις την θετική ενέργεια που χρειάζεσαι.Κράτα τον προγραμματισμό σου σφιχτό και απέφυγε τα περιττά έξοδα σήμερα. Σήμερα δείξε στο ταίρι σου τα συναισθήματα σου και να είσαι τρυφερός μαζί του γιατί το έχει ανάγκη. Για την εβδομάδα που έρχεται κράτα αυτό: Άδραξε τις ευκαιρίες που θα έρθουν και μην διαστάσεις λεπτό. Είναι αυτές που θα σε φέρουν στο δρόμο της επιτυχίας.

Ιχθύς

Η εργασία σου είναι μόνιμη πηγή προβληματισμού για σένα Ιχθύ μου , αλλά σήμερα επιβάλετε να πάρεις χρόνο και να ξεκουραστείς αλλιώς δεν θα μπορείς να λειτουργήσεις στην εργασία σου την εβδομάδα που έρχεται. Προσοχή στα οικονομικά σου και σήμερα μέχρι να μπορέσεις να τα φέρεις σε ισορροπία. Μπορείς να έχεις μια υπέροχη και ρομαντική μέρα με το ταίρι σου γιαυτό εκμεταλλεύσου την ευκαιρία .Για την εβδομάδα που έρχεται κράτα αυτό: Οργανώσου και προγραμμάτισε κάθε τομέα που το έχει ανάγκη και τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά και χωρίς προβλήματα.