Όλα τα Νέα

Τα Ζώδια Σήμερα 31/8/2018

218

Καλημέρα σας ! Για να δούμε ,πως θα είναι η τελευταία μέρα του μήνα για τα δώδεκα ζώδια !

Κριός

Κριέ,στην εργασία σου θα υπάρξουν αρκετές απαιτήσεις σήμερα, αλλά θα αποδειχθείς απολύτως ικανός επειδή θα ανταπεξέλθεις στην τακτοποίησή τους με το σωστό προγραμματισμό και την κατάλληλη οργάνωση. Στα οικονομικά σου φρόντισε να κάνεις μια σχετική οικονομία, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα χρέη σου.Στα αισθηματικά σου,προσπάθησε να αποφορτιστείς από τις υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου, που σε έχουν κουράσει πολύ. Βρες τρόπους χαλάρωσης και φρόντισε να περάσεις χρόνο με το σύντροφό σου.Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου να γνωρίζετε ότι μπορείτε τώρα να πάτε κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει, γιατί μέσα από κάποιες συζητήσεις είναι βέβαιο ότι θα πλησιάσετε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ και η έναρξη μίας ερωτικής σχέσης είναι πολύ πιθανή.

Ταύρος

Ταύρε,με κάποια ένταση στο χώρο της δουλειάς σου ξεκινά η σημερινή ημέρα  . Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να παρασυρθεί από παρορμητικές κινήσεις, αλλά φρόντισε να έχεις σκεφτεί καλά προτού πεις ή κάνεις το οτιδήποτε. Οικονομικά, είναι στο χέρι σου να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί να μην προβείς σε περιττές αγορές.Στα αισθηματικά σου,οι σημερινές συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου θα σε φέρουν πολύ πιο κοντά του, αρκεί να είσαι ειλικρινής μαζί του και να μην του κρύψεις τίποτα. Εάν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου σου, η προσωπικότητα σου θα λάμψει στο κοινωνικό σου περιβάλλον και θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις γνωριμίες που θα κάνεις με σημαντικά πρόσωπα.

Δίδυμοι

Δίδυμε,στη δουλειά σου πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις εντάσεις, αλλά και πολλά προβλήματα, που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να προετοιμαστείς για να τα αντιμετωπίσεις και κράτα μία διπλωματική και διαλλακτική στάση απέναντι στα δρώμενα. Στα οικονομικά σου βάλε καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα. Να ξέρεις ότι θα τα καλύψεις όλα, με τον καλύτερο τρόπο.Στα αισθηματικά σου,βρες τον εαυτό σου από το άγχος που έχεις και πέρασε πολύ καλά με το σύντροφό σου. Μια βραδινή έξοδος θα σου έκανε πολύ καλό. Για εσάς τους Διδύμους που η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σας, το βράδυ σας ευνοεί είτε για να επιστρέψετε σε έναν παλιό σας έρωτα, είτε για να εξομολογηθείτε τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας!

Καρκίνος

Καρκίνε,στη δουλειά σου αρκετές νέες ιδέες θα σου ανοίξουν το δρόμο προς την υλοποίηση των στόχων σου και θα μπορέσεις να βρεθείς πιο κοντά στην επιτυχία που αναζητάς. Μην φοβάσαι τόσο πολύ το ρίσκο και βάλε νέους και υψηλότερους στόχους. Στα οικονομικά σου, απόφυγε τις συμφωνίες και τα ανοίγματα και προτίμησε να περιορίσεις τα έξοδά σου.Στα αισθηματικά σου,είναι μια καλή στιγμή για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Είναι στο χέρι σου να φτιάξεις τις καταστάσεις και να επαναφέρεις τον ερωτισμό ανάμεσα σας. Αν είστε αδέσμευτοι, βγείτε και διασκεδάστε. Κάπου κοντά σας βρίσκεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Λέων

Λέοντα,τα επαγγελματικά σου θα πάνε ακόμα καλύτερα σήμερα, αν ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα που σε αγχώνουν και αφορούν συζητήσεις με συνεργάτες σου. Μην αναβάλεις να τακτοποιήσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερά ανησυχητική κατάσταση. Μην σε παίρνει από κάτω και κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς.Στα αισθηματικά σου,χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Πρέπει να γίνεις εκδηλωτικός απέναντί του και να μην κρύβεις συνέχεια τα συναισθήματά σου, λόγω ανασφάλειας. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με τη μοναξιά σου, κάνε την κίνησή σου σήμερα, γιατί δύσκολα θα σου αντισταθεί κανείς.

Παρθένος

Παρθένε,τα επαγγελματικά σου είναι σε καλά επίπεδα. Μπορείς σήμερα να το ρίξεις λίγο έξω και να περάσεις ξεκούραστα και ξέγνοιαστα. Τα σχέδιά σου προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο, χάρη στη θετική επίδραση που σου ασκεί ο κυβερνήτης σου. Πρέπει να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα.Στα αισθηματικά σου,θα περάσεις αρκετά καλά σήμερα. Θα κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου που θα σε ικανοποιήσουν και θα βελτιώσουν το κλίμα μεταξύ σας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου σου, να ξέρεις ότι μόνο αν βγεις έξω μπορείς να γνωρίσεις κάποιον που θα σε γοητεύσει.

Ζυγός

Ζυγέ,η δουλειά σου θα κινηθεί σε ένα κλίμα ανανέωσης και θα σου γίνουν αρκετές προτάσεις για νέες συνεργασίες και συμφωνίες, που θα σε πάνε μπροστά. Το όνομά σου ακούγεται με θετικά σχόλια στον κύκλο σου. Αν θέλεις να βάλεις σειρά στα οικονομικά σου, σταμάτησε τα άσκοπα έξοδα.Στα αισθηματικά σου,τόσο οι ελεύθεροι όσο και οι δεσμευμένοι  σήμερα θα έρθετε αντιμέτωποι με ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σας ζωή. Μπορείτε εύκολα να γοητεύσετε τους συντρόφους σας ή τους επικείμενους στόχους σας. Το πάθος θα είναι διάχυτο και η ρομαντική ατμόσφαιρα θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Σκορπιός

Σκορπιέ,τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και με λίγη προσοχή θα μπορέσεις να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που επιθυμείς. Μην τα χάνεις με την πρώτη δυσκολία και μη βγαίνεις από το πρόγραμμά σου. Αυτό ισχύει και για τα οικονομικά σου, όπου η σωστή διαχείριση θα αποδειχθεί σωτήρια.Στα αισθηματικά σου,το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις μια πολύ ερωτική μέρα με τον άνθρωπό σου. Ειδικά αν είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου τις θετικές συγκυρίες για να φλερτάρεις ελεύθερα.

Τοξότης

Τοξότη,η ενέργειά σου είναι μεγάλη και αυτό φαίνεται και στη δουλειά σου, όπου οι κινήσεις που θα κάνεις θα αλλάξουν τα δεδομένα που υπήρχαν μέχρι τώρα και σε ενοχλούσαν. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται όλο και περισσότερο. Μείνε σταθερός στο πρόγραμμά σου και τελείωνε με χρέη που έχουν μαζευτεί από το παρελθόν.Στα αισθηματικά σου,δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά πράγματα, καθώς η μέρα σε γεμίζει με αισιοδοξία και ερωτισμό. Και αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, βγες από το σπίτι και άφησε τη γοητεία σου να λειτουργήσει και να κατακτήσει εύκολα επικείμενους, ερωτικούς στόχους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε,στα επαγγελματικά σου θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, αλλά αν παραμείνεις ήρεμος, δεν θα αργήσεις να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Τα οικονομικά σου πάλι βαδίζουν σε ένα τεντωμένο σκοινί και καλό είναι να μη χάσεις την ισορροπία σου. Δείξε μεγαλύτερη προσοχή στα έξοδα που κάνεις.Στα αισθηματικά σου,η μέρα φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση σου, αφού θα αισθανθείς ότι μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα πάντα και να βρείτε από κοινού λύσεις. Η δυναμική σου προσωπικότητα, σου δίνει έναν άλλο αέρα στις επαφές σου με τους άλλους και αυτό θα έχει αίσια αποτελέσματα αν είσαι αδέσμευτος και αναζητάς μια γνωριμία που θα σε συγκινήσει.

Υδροχόος

Υδροχόε,στη δουλειά σου, είναι μια καλή μέρα η σημερινή και ενδιαφέρουσες συνεργασίες θα σου δώσουν μια νέα ώθηση στα επαγγελματικά σου σχέδια. Φρόντισε τις οικονομικές σου εκκρεμότητες και μην αναβάλεις τίποτα, γιατί έτσι καθυστερείς τους στόχους σου.Στα αισθηματικά σου,είναι μια καλή μέρα για ανανέωση μέσα στη σχέση σου και για πρωτοβουλίες, που θα σε κάνουν να δεις διαφορετικά τις καταστάσεις που σε αγχώνουν. Αν ακόμη η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου και σύντομα θα βρεις τον έρωτα που ψάχνεις.

Ιχθείς

Ιχθύ,στη δουλειά σου σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να τα μεταφέρεις για αργότερα. Η ημέρα είναι δύσκολη και δημιουργεί προβλήματα σε επικοινωνία και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου απαιτούν μεγάλη προσοχή στο χειρισμό τους και σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να κάνεις περιττές αγορές.Στα αισθηματικά σου,Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και προσπάθησε να πας κοντά στο σύντροφό σου που τον έχεις και εσύ ανάγκη και αυτός. Θα υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας, εάν δεν προσέξεις τα λόγια που θα πεις. Εσύ που παλεύεις ακόμη με τη μοναξιά, φρόντισε να έρθεις κοντά με τα φιλικά σου πρόσωπα και ίσως μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον να γνωρίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.