Όλα τα Νέα

Τα Ζώδια Σήμερα 4/9/2018

336

Καλημέρα σας! Εδώ θα δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη. Επιλέξτε λοιπόν το ζώδιο σας και διαβάστε την σημερινή σας πρόβλεψη.

Κριός

Κριέ,στη δουλειά σου μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων να αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Η μέρα δεν ενδείκνυται για κανενός είδους ρίσκο. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Συνέχισε έτσι! Στα αισθηματικά σου,θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να διώξεις κάποιες εμμονές που μπορεί να έχεις και σε οδηγούν να έχεις αρνητική συμπεριφορά σε ό,τι λέει ο σύντροφός σου. Για εσένα, που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στη ζωή σου, κάποιο άτομο που θα εισβάλει τώρα στον επαγγελματικό σου τομέα θα σε κάνει να επαναπροσδιορίσεις τα πιστεύω σου αλλά και τη διάθεσή σου.

Ταύρος

Ταύρε,στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει μόνο να προσέχεις σε αυτά που λες στους συνεργάτες σου, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Στα οικονομικά σου να προσέχεις τα έξοδα που θα κάνεις. Έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.Στα αισθηματικά σου,τα πράγματα στη σχέση σου πηγαίνουν καλά,  και θα μπορούν να πάνε καλύτερα, αν εξωτερικεύσεις και τον ερωτισμό που έχεις απέναντι στο σύντροφό σου. Εσύ που η μοναξιά έχει γίνει μόνιμη παρέα σου, τόλμησε να τη διώξεις ξεκινώντας μία αισθηματική σχέση με ένα πρόσωπο που σε διεκδικεί καιρό τώρα και δες στην πράξη αν τελικά σου κάνει ή όχι.

Δίδυμοι

Δίδυμε,μπορείς να αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει στην εργασία σου. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει με τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον. Η ημέρα είναι επίσης ευνοϊκή και για οικονομικά ανοίγματα, που θα σου αποφέρουν τα μέγιστα.Στα αισθηματικά σου,μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου,  αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος σου, η μέρα θα σου χαρίσει μεγάλη γοητεία και ερωτισμό και εκεί που δεν το περιμένεις, θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Καρκίνος

Καρκίνε,στη δουλειά σου πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Αν το κρίνεις απαραίτητο, δούλεψε περισσότερο για να τελειώνεις με τις αρμοδιότητες σου και μην περιμένεις από τους συναδέλφους σου να κάνουν αυτά που πρέπει να κάνεις εσύ. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση και χρειάζονται την προσοχή σου.Στα αισθηματικά σου,η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Εσύ που είσαι μόνος σου, κινήσου με το δικό σου τρόπο και θα κάνεις πολλές καρδιές να ραγίσουν. Η γοητεία σου, φίλε Καρκίνε είναι αυξημένη και η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει στην πιο σωστή επιλογή.

Λέων

Λέοντα,τα επαγγελματικά σου χρειάζονται περισσότερη συγκέντρωση. Μην ξεχνάς ότι για να κάνεις νέα ξεκινήματα, πρέπει να έχεις βάλει ένα πρόγραμμα. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται πολύ προσοχή. Απόφυγε κάθε απόφαση που έχει οικονομικό ρίσκο.Τα αισθηματικά σου,μπορούν να πάνε πολύ καλά σήμερα, αρκεί να αφήσεις στην άκρη τα προβλήματα και κάθε συζήτηση γύρω από αυτά και επικεντρωθείς στις ευχάριστες συζητήσεις που έχεις να κάνεις με το σύντροφό σου. Αν κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, βγάλε το ρομαντισμό σου και άφησε κάποια άτομα να σε πλησιάσουν πιο άνετα.

Παρθένος

Παρθένε,τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να πάνε χαμένες. Τα οικονομικά σου ακόμη δεν βρίσκονται στο σημείο που θέλεις. Φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μην τις αφήσεις άλλο, γιατί θα το μετανιώσεις.Στα αισθηματικά σου,οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές, αρκεί κι εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στο σύντροφό σου, για να μπορέσει να εκφράσει τα αισθήματά του. Για εσένα,  που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, συνέχισε με αυτούς τους ρυθμούς και μην στεναχωριέσαι άδικα, γιατί η μέρα δεν ενδείκνυται για φλερτ και νέες γνωριμίες.

Ζυγός

Ζυγέ,η επαγγελματική σου ζωή πάει καλά όσο κι εσύ είσαι σε ετοιμότητα να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται. Δούλεψε ομαδικά και θα δεις άμεσα αποτέλεσμα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται την προσοχή σου. Τα πολλά έξοδα θα σε αποσυντονίσουν.Στα αισθηματικά σου,νιώθεις μια ανασφάλεια που σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές και απερίσκεπτες κινήσεις. Καλύτερα να χαλαρώσεις και να μη βγάλεις τόσο γρήγορα τα συμπεράσματά σου. Αν είσαι μόνος, υπάρχει μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σου. Πέρασε καλά φλερτάροντας και μην απογοητεύεσαι. Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις!

Σκορπιός

Σκορπιέ,οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και ό,τι προέρχεται από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου φρόντισε να τα ισορροπήσεις, παρόλο που τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.Στα αισθηματικά σου,η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, αν είσαι δεσμευμένος , αλλά μπορεί να πάει και καλύτερα, αν ξεκαθαρίσεις και τα τελευταία σύννεφα που μπορεί να σε κάνουν να προβληματίζεσαι. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει τον άνθρωπο που θέλεις να πορευτείς μαζί του, μην απογοητεύεσαι γιατί μία έξοδος με τους φίλους σου είναι αρκετή για να περάσεις καλά και να ξεχαστείς.

Τοξότης

Τοξότη,θα έχεις μια καλή μέρα στα επαγγελματικά σου και ο προγραμματισμός που έχεις κάνει αποδίδει.Στα οικονομικά σου φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.Στα αισθηματικά σου,θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, ώστε να γίνουν μερικές καταστάσεις ιδανικές και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου. Κι αν ακόμη η μοναξιά παραμένει κοντά σου, δραστηριοποιήσου αναλόγως για να την διώξεις άμεσα και να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Η τύχη ευνοεί σήμερα τους τολμηρούς.

Αιγόκερως

Αιγόκερε,η δουλειά σου θα έχει σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει να αποφύγεις τα μεγάλα άλματα και μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτε. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις τις άσκοπες αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.Στα αισθηματικά σου,σήμερα μπορείς να περάσεις καλά, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις με το σύντροφό σου. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει στην ζωή σου το κατάλληλο ταίρι που θα σου προσφέρει την ευτυχία που αναζητάς, μήπως ήρθε ο καιρός να ρίξεις λίγο τον πήχη των προσδοκιών σου;

Υδροχόος

Υδροχόε,στη δουλειά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και τα σχέδιά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο. Νέες συνεργασίες και συμφωνίες θα έρθουν να σου λύσουν τα χέρια σε κάποια ζητήματα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή γιατί τα έξοδα αυξάνονται. Αξιολόγησε κάποιες προτάσεις, που μπορεί να αυξήσουν το εισόδημά σου.Στα αισθηματικά σου,απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν προβλήματα και μίλησε για κοινά μελλοντικά σχέδια με το σύντροφό σου. Αν είσαι σε ερωτική αναζήτηση, οι συνθήκες ευνοούν τον ερωτισμό σου. Βγες και μίλησε με τα άτομα που σε ενδιαφέρουν.

Ιχθείς

Ιχθύ,απόφυγε στη δουλειά σου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποια θέματα που ακόμη εκκρεμούν και μετά βάζεις πλώρη για νέα σχέδια. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρόσεξε να μην βγεις εκτός προγραμματισμού με τις κινήσεις που θα κάνεις.Στα αισθηματικά σου,Σήμερα δε θα γίνει κάτι ιδιαίτερο στη σχέση σου, αλλά εσύ συνέχισε να έχεις αυτή την τρυφερή συμπεριφορά στο σύντροφό σου και χαλαρώστε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, ανακτώντας την ηρεμία που σας λείπει από το άγχος της επαγγελματικής σας καθημερινότητας. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα και να ανοιχτείς περισσότερο στα άτομα που γνωρίζεις, ώστε να τους γοητεύσεις με την προσωπικότητά σου.