Όλα τα Νέα

Τα Ζώδια Σήμερα 7/7/2018

233

Καλημέρα σας ! Για να δούμε πως θα περάσουμε το Σάββατο μας!

Κριός

Κριέ,ημέρα που ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια. Θα μπορέσεις να λύσεις τα προβλήματα που είχες πριν, με πολύ εύκολο τρόπο. Στα οικονομικά σου πρέπει να κάνεις έναν καλύτερο προγραμματισμό.Στα αισθηματικά σου,θα περάσεις την μέρα σου σκεπτόμενος πώς θα ανανεώσεις τη σχέση σου και με τις ευνοικές όψεις της   θα σου δώσει εναλλακτικές και πρωτότυπες λύσεις για να το πετύχεις.

Ταύρος

Ταύρε,θα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου και θα έχεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου. Θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις.Στα αισθηματικά σου,η σημερινή ημέρα θα σε φέρει σε αρμονία με το σύντροφό σου, και κάνετε σχέδια για το μέλλον.

Δίδυμοι

Δίδυμε,στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολλές καλές στιγμές, κυρίως επειδή σήμερα μπορείς να αξιολογείς σωστά τους συνεργάτες σου και να ανοίγεσαι τόσο, όσο χρειάζεται. Μην απογοητεύεσαι με τα οικονομικά σου, γιατί και αυτά μπορούν να βελτιωθούν με τον κατάλληλο προγραμματισμό. Στα αισθηματικά σου,μην χαλάσεις τη μέρα σου με διαφωνίες που δεν έχουν νόημα. Συζήτησε ήρεμα και βρες ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα μέσα στη σχέση σου.

Καρκίνος

Καρκίνε,μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στη δουλειά σου και θα έχεις πολλές ιδέες, που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.Στα αισθηματικά σου,το ταίρι σου θα απαιτήσει από εσένα υποστήριξη στα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Πρέπει να βρεις τον χρόνο να ασχοληθείς μαζί του.

Λέων 

Λέοντα,στη δουλειά σου οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές και όλα τα νέα σχέδια και ξεκινήματα ευνοούνται ιδιαίτερα. Τα έξοδα πάλι, δεν ευνοούνται καθόλου γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός.Τα αισθηματικά σου, μπορούν να πάνε πολύ καλά αν μειώσεις λίγο κι εσύ τις προσδοκίες σου απέναντι στον σύντροφό σου. Να ξέρεις ότι όσα ζητάς από τη σχέση σου δεν μπορούν να γίνουν απ’ τη μια μέρα στην άλλη.

Παρθένος

Παρθένε,στη δουλειά σου θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα που σου φέρνουν πίσω τα σχέδια σου και δεν σε αφήνουν να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις. Είναι σίγουρο ότι τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν.Στα αισθηματικά σου,α περάσεις αρκετά καλά με τον σύντροφό σου αυτο το Σάββατο  . Να αποφύγεις τις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στη σχέση και να φέρεις στην επιφάνεια μόνο ευχάριστα θέματα.

Ζυγός

Ζυγέ,Στα επαγγελματικά σου αφιέρωσε το χρόνο σου για να δουλέψεις πάνω σε μία ιδέα και ένα σχέδιο, που έχεις στο μυαλό σου καιρό τώρα.Συζήτησε το με συνεργάτες που ξέρεις και εμπιστεύεσαι.Δείξε λίγο προσοχή στα οικονομικά σου.Στα αισθηματικά σου,θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από τον σύντροφό σου, σε σχέση με την δική σου συμπεριφορά. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου .

Σκορπιός

Σκορπιέ,στην εργασία  σου,  δεν ευνοούνται γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο τους.Στα αισθηματικά σου,οι υποχρεώσεις και η καθημερινότητα μπαίνουν για άλλη μια φορά στη σχέση σου και θα  απομάκρυνθεις με τον σύντροφό σου.

Τοξότης

Τοξότη,στη δουλειά σου είναι μια μέρα όπου οι συζητήσεις και οι επαφές θα σε βοηθήσουν να πετύχεις κάποιους άμεσους στόχους που είχες. Θα έχεις ιδέες που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο και θα σου δείξουν το δρόμο προς την επιτυχία. Στα οικονομικά σου απόφυγε με κάθε τρόπο τα έξοδα .Στα αισθηματικά σου,μπορείς να φτιάξεις το κλίμα της σχέσης σου και να αλλάξεις όσα δεν σε ικανοποιούν.

Αιγόκερως

Αιγόκερε,Στη δουλειά σου, μπορείς να καταφέρεις πολλά και η δυναμικότητά σου, αλλά και η έμπνευσή σου θα σου δώσουν άμεσα αποτελέσματα. Τα οικονομικά ευνοούνται οπότε οι συμφωνίες και οι υπογραφές μπορεί να αποδώσουν καρπούς! Στα αισθηματικά σου,μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα χωρίς φόβο και ανασφάλεια, που θα βελτιώσουν κατά πολύ την σχέση με τον σύντροφό σου.

Υδροχόος

Υδροχόε,στη δουλειά σου, η δυναμική σου στάση θα καταπλήξει και θα μπορέσεις να ανταποκριθείς σε έκτακτες καταστάσεις που θα προκύψουν. Όσα θέματα χρειάζονταν συμφωνίες και υπογραφές, τώρα μπορούν να τελειώνουν. Και για τα οικονομικά σου είναι μια πολύ θετική μέρα.Στα αισθηματικά σου,απόφυγε τις διενέξεις και μη γίνεσαι επίμονος και φορτικός απέναντι στον σύντροφό σου. Μπορείς να περάσεις ένα ήρεμο βράδυ, αλλά εξαρτάται κι από τη δική σου στάση .

Ιχθείς

Ιχθύ,στη δουλειά σου, είναι καιρός να νιώσεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου και να μην αφήνεις κάποια μικρά προβλήματα να σου ρίξουν την αυτοπεποίθηση. Όλα πάνε καλά ακόμα και στα οικονομικά σου.Στα αισθηματικά σου,καλό είναι να δεις τη σχέση σου κι από μια άλλη πλευρά, πιο θετική και αισιόδοξη.