Όλα τα Νέα

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 13/9/2018

394

Καλημέρα σας! Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018. Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω ζώδια , διαβάστε την πρόβλεψη σας και σχεδιάστε την μέρα σας με τον καλύτερο τρόπο!

Κριός

Κριέ,στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά. Έχεις πολλούς στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά βάλε κάποιο μέτρο και μην τα κάνεις όλα μαζί. Στα οικονομικά σου έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και μην κάνεις πολλά έξοδα.Ο ρομαντισμός που θα έχεις αλλά και ο ερωτισμός, θα είναι στα ύψη τους αυτήν την Πέμπτη. Φρόντισε να προγραμματιστείς σε σχέση με τις τόσες πολλές υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να περάσεις καλά με το σύντροφό σου. Αν είσαι αυτή την περίοδο χωρίς ταίρι, η μέρα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να σου συμβούν τα καλύτερα. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Ταύρος

Ταύρε,στα επαγγελματικά σου, έχεις σήμερα μια πολύ εποικοδομητική μέρα και αρκετές από τις σκέψεις σου βρίσκουν το κατάλληλο έδαφος για να αναπτυχθούν. Προσοχή στα οικονομικά σου, που παραμένουν το μεγάλο σου άγχος.Στην αισθηματική σου ζωή, καλό είναι σήμερα να αφήσεις στην άκρη τις κακές σκέψεις και να δείξεις μια πιο θετική διάθεση μέσα στη σχέση σου. Εάν είσαι μόνος, μια καινούργια γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου, αλλά πρέπει να σκεφτείς καλά αν το κάθε άτομο που σε πλησιάζει σε ενδιαφέρει πραγματικά. Καλό είναι να μην ενδώσεις, αν πρώτα δεν είσαι σίγουρος γι’ αυτό που θέλεις.

Δίδυμοι

Δίδυμε,η δουλειά σου ίσως να έχει κάποια προβλήματα σήμερα, αλλά με ψυχραιμία και καλή διάθεση θα τα λύσεις όλα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται ακόμα καλύτερη διαχείριση. Μην προσθέτεις κι άλλα χρέη στα ήδη υπάρχοντα.Στα αισθηματικά σου,  θα υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις που θα φέρουν ένταση ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν ευαίσθητα θέματα και χαλάρωσε όσο μπορείς. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, κάνε πράγματα που σου φτιάχνουν το κέφι και μην απομονώνεσαι.

Καρκίνος

Καρκίνε,σήμερα στη δουλειά σου συγκράτησε τον εκνευρισμό σου, γιατί και θα αγχωθείς και μπορεί να έχεις και αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα με θέματα νόμου.Προβλήματα που είχες στη σχέση σου αρχίζουν να ξεπερνιούνται και έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφό σου. Εσύ που η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, σήμερα ευνοείσαι να κάνεις νέες γνωριμίες και να ξεκινήσεις μία αρκετά ενδιαφέρουσα σχέση, με πολλές και σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Λέων

Λέοντα,στα επαγγελματικά σου κάποιες καθυστερήσεις ή και αδιέξοδα θα σε προβληματίσουν και θα σε αγχώσουν, αλλά αν ακολουθήσεις το ένστικτό σου, όλα θα λήξουν όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, πηγαίνουν καλά και κάποιες θετικές συγκυρίες θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεσαι.Στην αισθηματική σου ζωή πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και δημιούργησε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, με πρωτοβουλίες και κινήσεις που θα ευχαριστήσουν το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Παρθένος

Παρθένε,στα επαγγελματικά σου είναι περίοδος που ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια και αν προσέξεις λίγο τις κουβέντες σου με τον επαγγελματικό σου περίγυρο, όλα μπορούν να εξελιχθούν αρκετά καλά για την πορεία της δουλειάς σου. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά, αλλά θα βρεις πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.Το καλύτερο που θα έπρεπε να κάνεις σήμερα, με το παρόν πλανητικό σκηνικό, είναι να φροντίσεις να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα με τον σύντροφο και την οικογένειά σου. Αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους, ώστε να αλλάξει και η δική σου ζωή.

Ζυγός

Ζυγέ,στον επαγγελματικό τομέα καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές και προπάντων να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, γιατί τα πράγματα σήμερα δεν είναι όπως φαίνονται και κρύβουν παγίδες. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα έξοδα.Θα αισθανθείς σήμερα στη σχέση σου κάποια απομόνωση. Μίλησε με το σύντροφό σου για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά και μην αφήνεις άσχημες καταστάσεις να συνεχίζονται. Όσο για τους Ζυγούς που βρίσκονται σε ερωτική αναζήτηση, θα δεχτείτε ένα μήνυμα από άτομο που συνεργάζεστε επαγγελματικά, που από τη μία θα σας ξαφνιάσει, από την άλλη όμως θα σας βάλει σε ευχάριστες σκέψεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ,τα επαγγελματικά σου θα πάνε καλά αν ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα που σε αγχώνουν και αφορούν συζητήσεις με συνεργάτες. Μην αναβάλεις να τακτοποιήσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερά… ανησυχητική κατάσταση. Μην σε παίρνει από κάτω και κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, για να μην ξοδεύεις άσκοπα και αλόγιστα τα χρήματά σου.Στα αισθηματικά σου χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται πιο πολύ στα χέρια σου, γι’ αυτό πρόσεξε πολύ τι θα κάνεις και τι θα πεις, ώστε να μη δημιουργηθούν εντάσεις στην επικοινωνία σας. Εσύ, που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με τη μοναξιά σου, κάνε την κίνησή σου σήμερα γιατί δύσκολα θα σου αντισταθεί κανείς.

Τοξότης

Τοξότη,τα επαγγελματικά σου, είναι σε μια καλή φάση και όλες οι υποθέσεις σου μπορούν να έχουν ευχάριστη εξέλιξη, αρκεί να κινηθείς με προγραμματισμό και ομαδική δουλειά. και τα οικονομικά σου όμως με μια σωστή διαχείρηση θα αρχίσουν να ισορροπούν.Στην αισθηματική σου ζωή φρόντισε σήμερα να έχεις μια καλή επικοινωνία με το σύντροφό σου και να μιλήσεις για να λύσεις μαζί τα προβλήματα που σε απασχολούν. Αν είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις ότι η σημερινή μέρα σε κάνει ακαταμάχητο. Εκμεταλλεύσου το όπως μπορείς!!

Αιγόκερως

Αιγόκερε,τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλύτερα σήμερα. Μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που σε απασχολούν εδώ και καιρό και να δεις βελτίωση ακόμα και στα οικονομικά σου, καλύπτοντας αρκετές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν.Στην αισθηματική σου ζωή, σήμερα είναι μια καλή μέρα για αλλαγές μέσα στη σχέση σου. Πάρε πρωτοβουλίες και άλλαξε ό,τι δεν σε ικανοποιεί. Αν είσαι μόνος, η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει δίπλα σου μια καλή γνωριμία.

Υδροχόος

Υδροχόε,τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πρέπει να συνεχίσεις με τους ίδιους εντατικούς ρυθμούς την εργασία σου, ώστε να δεις άμεσα τα θετικά αποτελέσματα που περιμένεις. Συνεργάτες και συνάδελφοι θα σταθούν στο πλάι σου και θα στηρίξουν τις ιδέες σου, εκεί που δεν το περιμένεις. Στα οικονομικά σου θα έχεις ανοδική πορεία και τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες.Η σχέση σου έχει αρχίσει να ισορροπεί και αισθάνεσαι καλά για αυτό.Ταυτόχρονα θα δεχτείς μία πρόταση από το σύντροφό σου, που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Καλά θα κάνεις να τη δεχτείς χωρίς δεύτερη σκέψη. Το ίδιο ισχύει κι αν ακόμη δεν έχεις σταθερή σχέση αυτή την στιγμή στη ζωή σου, καθώς μία πρόσκληση που θα λάβεις από άτομο που σε ελκύει, θα σου φτιάξει για τα καλά τη διάθεση.

Ιχθείς

Ιχθύ,η δουλειά σου σήμερα σου φέρνει επιτυχίες και θα καταφέρεις να δώσεις λύσεις σε διάφορες δυσκολίες, που έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Στα οικονομικά σου μην ανοίγεσαι με άσκοπες αγορές και κυρίως φρόντισε να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου που έχεις αμελήσει και εξακολουθούν να σε αγχώνουν.Στην αισθηματική σου ζωή, σήμερα μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα, αρκεί να αφήσεις στην άκρη το άγχος που σε έχει κυριεύσει και να κουβεντιάσεις με το ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν. Η κατανόησή του θα σε ηρεμήσει και θα σου χαρίσει αισιοδοξία. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις πως τα πράγματα θα πάνε όπως θέλεις, αρκεί να μην απογοητεύεσαι και να συνεχίσεις να κάνεις κι εσύ κάποιες κινήσεις, για να βρεις αυτό που θέλεις.