Όλα τα Νέα

Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 3/10/2018

287

Καλημέρα σας! Για να δούμε τι σχεδιάζουν οι πλανήτες για τους δώδεκα του ζωδιακού σήμερα Τετάρτη !

Κριός 

Κριέ,σήμερα θα επικρατεί ιδιαίτερα θετικό κλίμα στη δουλειά σου, που θα σε ευνοήσει για νέα ξεκινήματα, συνεργασίες και επενδύσεις γενικότερα. Οι σχέσεις με τους ανωτέρους σου χαίρουν μεγάλες στιγμές… και οι πρωτοποριακές σου ιδέες πλέον εκλαμβάνονται ως κερδοφόρες και όχι ως παράτολμες.Η ερωτική σου σχέση σήμερα θα τονωθεί και θα αποκτήσει μεγαλύτερη ουσία και περιεχόμενο, ως συνέπεια να περάσεις ένα πολύ παθιασμένο βράδυ με το σύντροφό σου. Όσο και για εσένα, αδέσμευτε Κριέ, κάτι δυνατό έρχεται να ταρακουνήσει τα ήρεμα νερά της καθημερινότητάς σου και να σε… αποπλανήσει στην αγκαλιά του!!

Ταύρος

Ταύρε,τα επαγγελματικά σου χρειάζονται ψυχραιμία, ειδικά σε κάποιες στιγμές έντασης που θα προκύψουν μέσα στην ημέρα. Απόφυγε τις μεγάλες αλλαγές και τις νέες συμφωνίες. Στα αισθηματικά σου,  χρειάζεται να γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός στη σχέση σου για να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Απόφυγε τις δυσάρεστες συζητήσεις σήμερα. Εσύ που είσαι μόνος σου και δεν έχεις κάποια σχέση, η σημερινή μέρα ευνοεί πολύ τις συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σου αλλά και τις νέες γνωριμίες. Γενικά το κλίμα είναι ερωτικό!!!

Δίδυμοι

Δίδυμε,με το άγχος που σε διακατέχει, ένα είναι βέβαιο, ότι δεν έχεις καθαρή σκέψη και σωστή κρίση για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Απόφυγε τις άσκοπες κινήσεις και συγκεντρώσου στους στόχους σου. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να γίνουν.Η σχέση σου έχει ανάγκη από έναν αέρα ανανέωσης γι’ αυτό φρόντισε να εκμεταλλευτείς τη σημερινή ημέρα για να δραπετεύσεις κάπου ευχάριστα με το σύντροφό σου. Αν δεν έχεις ταίρι φρόντισε να τονώσεις το κέφι και την αισιοδοξία σου και είναι βέβαιο ότι όλο και κάποιος θα βρεθεί για να σε φλερτάρει.

Καρκίνος

Καρκίνε,στη δουλειά σου θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να τελειώνεις με κάποια θέματα που έχουν μείνει στην μέση. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Έχεις πάρα πολλές οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις, γι’ αυτό καλό θα είναι να προγραμματιστείς περισσότερο.Πρόσεχε τι κάνεις και τι λες σήμερα στα αισθηματικά σου, γιατί δεν αργεί να έρθει η κακιά ώρα του καβγά που θα σε κάνει πυρ και μανία με το σύντροφό σου. Ρίξε τους τόνους σου και αν χρειαστεί μείνε μακριά και από το σπίτι σου!!! Αν αυτό τον καιρό κάνεις παρέα μόνο με την μοναξιά, χαλάρωσε, απόλαυσε το και διασκέδασε το με φιλικά σου πρόσωπα που περνάς τέλεια!!! Άλλωστε είναι η μόνη επιλογή που έχεις.

Λέων

Λέοντα,στη δουλειά σου σήμερα είναι μια μέρα που τα σχέδιά σου ευνοούνται ιδιαίτερα, καθώς οι ιδέες σου θα δώσουν τη λύση σε κάποιο πρόβλημα που θα προκύψει στα επαγγελματικά σου. Μάλιστα, με τους κατάλληλους χειρισμούς, μπορείς σήμερα ακόμα και να πετύχεις να αυξήσεις το εισόδημά σου.Στα αισθηματικά σου, σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς ο ερωτισμός και το πάθος που θα σου εκφράσει ο σύντροφός σου θα απογειώσουν τη σχέση σου και θα σε ωθήσουν να εκδηλώσεις κι εσύ τα συναισθήματά σου. Οπότε να είσαι έτοιμος για στιγμές ευτυχίας, που δεν πρέπει να τις χαλάσεις με τίποτα. Αλλά ακόμα κι αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, η σημερινή ημέρα σε ευνοεί, καθώς είναι πολύ πιθανό να πάρεις το πράσινο φως από το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Παρθένος

Παρθένε,στη δουλειά σου, θα έχεις στιγμές έμπνευσης και θα μπορέσεις να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Καλό είναι να μην καθυστερείς τις κινήσεις σου. Στα οικονομικά σου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε συναλλαγή σου, γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι.Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα πάνε πολύ καλά και μπορείς να κάνεις σχέδια με το ταίρι σου για το κοινό σας μέλλον. Λύσε όποια διαφορά έχεις μέσα στη σχέση σου με ηρεμία και προχώρησε με αισιοδοξία στο μέλλον. Αν είσαι μόνος, πρέπει πρώτα να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και σύντομα θα σε πλησιάσει το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Ζυγός

Ζυγέ,η δουλειά σου πηγαίνει καλά και δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι τόσο πολύ. Η πίεση μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει στον τρόπο που εργάζεσαι. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να μην ξοδεύεις πολλά χρήματα, διότι θα προκύψουν κάποιες έκτακτες δαπάνες.Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ η επικοινωνία με το ταίρι σου ευνοείται και δεν πρέπει να χάσεις αυτή την ευκαιρία για να διορθώσεις ζητήματα της σχέσης σου. Για σένα, αγαπητέ Ζυγέ, που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, να ξέρεις ότι σήμερα η γοητεία που εκπέμπεις θα φέρει δίπλα σου φλερτ και όχι μόνο…

Σκορπιός

Σκορπιέ,σήμερα μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στη δουλειά σου και είναι σε στασιμότητα και σε αγχώνουν αρκετά. Καινούργιες συνεργασίες ή αλλαγές ευνοούνται.Μετά από έναν δυνατό καβγά, έρχεται η συμφιλίωση που ξαναζωντανεύει όλα τα θετικά συναισθήματα της σχέσης. Αυτό θα γίνει σήμερα και στην δική σου σχέση φίλε Σκορπιέ. Ένας καβγάς που γρήγορα θα ξεπεραστεί και θα σας φέρει πιο κοντά. Και εσένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά μπορείς και έχεις όλα τα φόντα να κάνεις την καλύτερη γνωριμία αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά!!!

Τοξότης

Τοξότη,στα επαγγελματικά σου θα έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα γι’ αυτό οπλίσου με υπομονή και μη χάνεις την ψυχραιμία σου. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη μέρα, γιατί έκτακτα έξοδα προκύπτουν εκεί που δεν τα περιμένεις.Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Τοξότη, όσες αλλαγές θέλεις να κάνεις μέσα στη σχέση σου, χρειάζονται καλή επικοινωνία και διάθεση συνεννόησης με το σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος , άλλαξε τις καθημερινές σου συνήθειες και γίνε λίγο πιο κοινωνικός σήμερα. Δε θα σου βγει σε κακό!

Αιγόκερως

Αιγόκερε,στη δουλειά σου, ξεμπέρδευε μια και καλή σήμερα με κάποιες εκκρεμότητες όσο πιο γρήγορα μπορείς, γιατί θα τις βρεις μπροστά σου σαν εμπόδιο. Γενικά,  να είσαι ήρεμος και να αποφύγεις κάθε παρορμητικότητα. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν και πρέπει να σκεφτείς σοβαρά κάποιες προοπτικές που αφορούν το εισόδημά σου.Τα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, πηγαίνουν καλά αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να παρατήσεις τις προσπάθειες που κάνεις για να νιώσεις καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση απόφυγε τις συγκρούσεις με το σύντροφό σου, γιατί η μέρα είναι επικίνδυνη και μπορεί να σε οδηγήσει σε ατέρμονες καταστάσεις. Αν είστε ελεύθεροι, αξιοποιήστε το σημερινό βράδυ για μια έξοδο με φίλους που θα σας χαλαρώσει.

Υδροχόος

Υδροχόε,τα επαγγελματικά σου είναι σε μια καλή μέρα και μπορείς τώρα να πραγματοποιήσεις πολλές από τις ιδέες σου με τη βοήθεια των συνεργατών σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και θα μπορέσεεις σύντομα να νιώσεις καλύτερα.Στα αισθηματικά σου,  θα μπορέσεις σήμερα να αφήσεις πίσω σου κάποια προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση σου και να προχωρήσεις σε ένα άλλο κλίμα, πολύ πιο ερωτικό. Αν πάλι είστε αδέσμευτοι , κοιτάξτε να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που δεν κάνετε καλά και δεν έχετε έναν άνθρωπο δίπλα σας και προσπαθήστε να το διορθώσετε άμεσα.

Ιχθείς

Ιχθύ,στα επαγγελματικά σου σήμερα θα έχεις αρκετό εκνευρισμό και άγχος και θα κατηγορείς τους άλλους για την έλλειψη συνεννόησης. Κάνε ό,τι μπορείς για να αποφύγεις τη σύγχυση και προσπάθησε να ηρεμήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται πολύ προσοχή, γιατί κάθε κίνηση μπορεί να φέρει επιπλέον έξοδα, που δυστυχώς δεν έχεις το περιθώριο να αναλάβεις.Στην αισθηματική σου ζωή βάλε λίγο ερωτισμό στη σχέση σου και μην αφήνεις την καθημερινότητα να σε παρασύρει. Κάνε εσύ κάτι που θα προκαλέσει έκπληξη στο σύντροφό σου και αυτός με την σειρά του θα ανταποδώσει. Αν είσαι μόνος, βγες με αγαπημένα πρόσωπα και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται. Η γνωριμία που επιθυμείς δε θα αργήσει να έρθει.