Ταλαιπωρία για την αποστολή της Επισκοπής στα χιόνια-Ευχαριστεί Δήμο Καντάνου-Σελίνου και ΑΟ Παλαιόχωρας(video)

Δύσκολη η άφιξη του Α.Ο.Επισκοπής στην Παλαιόχωρα

Η Αποστολή της Επισκοπής αναχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου από το Ρεθυμνο για Παλαιόχωρα,όπου στο δρόμο της ήρθε αντιμέτωποι με δύσκολα καιρικά φαινόμενα.

Λόγω κατολισθήσεων από το Βαμβακόπουλο μέχρι τον Πλατανιά  Χανίων η Εθνική οδός ήταν κλειστή και ακολούθησαν το επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Στο ύψος της Καντάνου ήρθ αντιμέτωποι με έντονη χιοχόπτωση και την ακινητοποίηση του λεωφορείου για περίπου δυο ώρες.

Τα μέλη της αποστολής ειδοποίησαν άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά και  το δημαρχείο της περιοχής Καντάνου-Σελίνου που ανταποκρίθηκαν άμεσα,με τον  Αντιδήμαρχο Καντάνου-Σελίνου κ. Βακάκη.

Όχημα της Πυροσβεστικής βρέθηκε στο σημείο  και λίγο μετά, οδήγησε εκ του ασφαλούς το λεωφορείο της Ρεθυμνιώτικης αποστολής  στην Παλαιόχωρα΄,όπως μπορείτε να δείτε και στο video.

Ο Σύλλογος της Επισκοπής με ανακοίνωση του, ευχαριστεί θερμά το Δήμο Καντάνου-Σελίνου καθώς και τον  ΑΟ Παλαιόχωρας για την άψογη φιλοξενία σε ότι χρειάστηκε η αποστολή κατά την παραμονή της στην περιοχή της Παλαιόχωρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

Μια απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε την αποστολή της ομάδας μας κατά τον προορισμό της στην Παλαιόχωρα, χθες Σάββατο (5/1) λίγο μετά τις 17.00

Η ορατότητα είναι χαμηλή και το λεωφορείο μας πατάει στα χνάρια του πυροσβεστικού οχήματος

Αρχικά, η Εθνική οδός ήταν κλειστή λόγω κατολισθήσεων, από το Βαμβακόπουλο μέχρι τον Πλατανιά  Χανίων (Ταυρωνίτης) και γι’ αυτό η αποστολή οδηγήθηκε από το παλιό εθνικό δίκτυο.

Παράλληλα, στο ύψος της περιοχής της Καντάνου, η κακοκαιρία ήταν έντονη κάνοντας τους δρόμους απροσπέλαστους καθώς εκείνη την ώρα υπήρχε σφοδρή χιονόπτωση.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν το λεωφορείο της αποστολής να παραμείνει ακίνητο με όλα τα μέλη της ρεθεμνιώτικης ομάδας εγκλωβισμένα για κάτι παραπάνω από δύο ώρες με αποτέλεσμα μια διαδρομή που ορίζεται περίπου 2 ώρες  να διαρκέσει 4.30 ώρες!

Μάλιστα για να απεγκλωβιστεί το λεωφορείο, τα επίσημα μέλη της Επισκοπής επικοινώνησαν με αυτά της Πυροσβεστικής αλλά και με το δημαρχείο της περιοχής Καντάνου-Σελίνου ούτως ώστε να πάει γκρέιντερ η πυροσβεστικό όχημα και να αναλάβει να καθαρίσει τον δρόμο για να φτάσει η αποστολή μας στον προορισμό της.

Άμεσα μεσολάβησε ο Αντιδήμαρχος Καντάνου-Σελίνου κ. Βακάκης. Όχημα της Πυροσβεστικής βρέθηκε στο σημείο  και λίγο μετά, οδήγησε εκ του ασφαλούς το λεωφορείο της αποστολής μας στην Παλαιόχωρα.

“Γι’ αυτό, ο ΑΟ Επισκοπής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Δήμο Καντάνου-Σελίνου και το Δ.Σ. της Παλαιόχωρας.

Ο δε χανιώτικος σύλλογος, μας επιφύλαξε άψογη φιλοξενία, συναδελφική εξυπηρέτηση σε οτιδήποτε χρειάστηκε η ομάδα μας και τα μέλη μας.

Μάλιστα στην άτυχη στιγμή του Χαράλαμπου Πήλιου, οι παράγοντες της Παλαιόχωρας μεσολάβησαν άμεσα ούτως ώστε ο ποδοσφαιριστής μας που τραυματίστηκε στη μύτη (ρινικό κάταγμα) να διακομιστεί το κέντρο υγείας της Καντάνου.

Τέτοιες κινητοποιήσεις αναβαθμίζουν όχι μόνο την περιοχή και τον σύλλογο της Παλαιόχωρας αλλά και εν γένει τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει όλοι να αντιμετωπίζουμε το ποδόσφαιρο.

Και πάλι, χρόνια πολλά με υγεία”!

 ΑΟ Επισκοπής

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.