Όλα τα Νέα

Τάτσης:Ήταν δύο αγώνες διαφήμιση για το κρητικό ποδόσφαιρο.

31

Ο Πλατανιάς μπορεί να ηττήθηκε 3-2 από τον ΟΦΗ όμως ήταν ιδιαίτερα αξιόμαχος και έδειξε ότι μπορεί να έχει στο μέλλον μία θέση στη μεγάλη κατηγορία.

Μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων εξέφρασε την ικανοποίηση και την υπερηφάνεια για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε 

«Έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με αυτήν την διακύμανση του σκορ και με το τελευταίο γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Σαν προπονητής αυτό που αισθάνομαι αυτήν την στιγμή είναι μεγάλη περηφάνια και μια πίκρα για το γκολ στο τελευταίο λεπτό.

Περηφάνια για την προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής, έχω αναφερθεί και στο παρελθόν. Όμως είμαι υπερήφανος για εδώ που φτάσαμε και για αυτό που δείξαμε», 

«Όλη η Ελλάδα θαύμασε την ομάδα που φτιάξαμε. Προσπαθήσαμε και στα δύο παιχνίδια να είμαστε επιθετικοί, να πιέσουμε ψηλά τον ΟΦΗ, να κλέψουμε μπάλες και μόλις τις πάρουμε να παίξουμε ελεύθερα.

Το κάναμε και στα δύο παιχνίδια, ο ΟΦΗ πήρε ένα ψυχολογικό προβάδισμα με το 1-0, το θετικό είναι ότι δεν το βάλαμε κάτω, γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι είχε δρόμο και το αποδείξαμε στην πορεία του αγώνα.

Δεν έχω να πω κάτι άλλο.
Ήταν δύο αγώνες διαφήμιση για το κρητικό ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος ότι η Ελλάδα θαύμασε αυτά τα δύο παιχνίδια».