Όλα τα Νέα

Tελείωσε το βράδυ της Παρασκευής το πολυαγαπημένο (και πολυμισητό) Power of Love

83
Αυλαία έπεσε για το reality show οπού οι παίκτες θα έβρισκαν την αγάπης το πλατό. Νικητήριο ζευγάρι ανακηρύχθηκε η Κρητικιά Στέλλα Μιζεράκη και ο Πάνος Ζάρλας.

Ο τελικός ήταν γεμάτος ανατροπές αφού ο Σωκράτης αν και είχε την εύνοια του κοινού, τελικά έχασε μιας και είχε τις λιγότερες ψήφους μέσα στο σπίτι. Εγκατέλειψε το σπίτι πολύ θυμωμένος. Δεν ξαναγύρισε πίσω ποτέ και αυτή του η κίνηση εξόργισε την Μαρία Μπακοδήμου.
Λίγες ώρες αφότου έλαβε τέλος το σόου, η σύντροφος του Κυριακή Τσανικίδη ανέβασε δημόσια ένα μήνυμα για τον αγαπημένο της Σωκράτη: «Πρώτος στη ψηφοφορία του κοινού εσύ αγάπη μου. Περήφανη για σένα καρδιά μου. Για μένα είσαι ο νικητής της καρδιάς μου». Οι δύο τους μια βδομάδα νωρίτερα είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους περνώντας της δακτυλίδι.

Όσο αφορά τα κορίτσια η νίκη ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι θα ανήκε στην Μιζεράκη. Εκείνη και ο Πάνος έλαβαν 20.000 ευρώ δηλαδή 10.00 ευρώ ο καθένας τους.

Αμέσως μετά τη νίκη τους, το ζευγάρι έκανε live streaming πρώτη φορά μαζί δίνοντας ένα πεταχτό φιλί και ευχαριστώντας το κοινό για τη στήριξη τους όλους αυτούς τους μήνες. Ύστερα απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις που τους έθεσαν οι φανς τους.

Το παιχνίδι θα ξανά βρεθεί στις οθόνες μας από Σεπτέμβρη.