Τελικά θα επανενωθούν οι One Direction ;

Ολοκαίνουριες πληροφορίες επιβεβαιώνουν το reunion του συγκροτήματος.

Από το 2018, πάρα το  γεγονός ότι όλα τα μέλη είχαν ξεκινήσει σόλο καριέρα,  ο Liam Payne δήλωσε πως στο τέλος του 2018 θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ του και το 2019 θα είναι σε περιοδεία. Αυτό δε συνέβη. Οι θαυμαστές δεν έπαψαν να ελπίζουν.

Φέτος είναι η επέτειος 10 ετών  δημιουργίας τους. Έτσι, καθημερινά όλο και πιο πολλές φήμες ακούγονται γύρω από την επιστροφή του αγαπημένου νεανικού συγκροτήματος One Direction.

Ένα μήνα πριν ο Niall Horan είπε ότι οι 1D δεν θα επανενωθούν  για την επέτειο τους ως μπάντα, τον Ιούλιο του 2020.

Την ίδια περίοδο, ένα αλλο μέλος του συγκροτήματος, ο Liam Payne, δεν είχε σταματήσει τα πειράγματα στους οπαδούς για μια επανένωση.  Δήλωνε ότι θα συμβεί, αλλά όχι για άλλα πέντε χρόνια και στη συνέχεια, πιο πρόσφατα πως τα αγόρια θα γυρίσουν μαζί για την επέτειο. Τον Απρίλιο μάλιστα, αποκάλυψε ότι ήρθε σε επικοινωνία με τον Niall Horan μέσω FaceTime. Δήλωσε έπειτα ότι «Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε στο Λονδίνο, προσπαθούμε να κανονίσουμε την πρώτη συζήτηση μέσω FaceTime με τα αγόρια αυτή τη στιγμή».

Σαν να μην έφτανε αυτό, η επίσημη σελίδα του συγκροτήματος ανανέωσε την τοποθεσία του συγκροτήματος στο Twitter σε Λονδίνο.

Σύμφωνα με ολοκαίνουριες πληροφορίες, μια άλλη πηγή πρόσθεσε μερικές ώρες πριν: “Κάθε ένα από τα αγόρια θέλει να ευχαριστήσει με κάποιο τρόπο τους οπαδούς για τα δέκα χρόνια πίστης τους. Παρά κάθε μία από τις σόλο επιτυχίες τους, ο καθένας από αυτούς γνωρίζει ότι το μεγαλύτερο ευχαριστώ που μπορούν να δώσουν στους οπαδούς τους, είναι να κάνουν κάτι μαζί σε φόρο τιμής για το πού ξεκίνησαν τα πράγματα.”

Τα μέλη του συγκροτήματος Harry Styles, Zayn Malik, Liam Payne, Louis Tomlinson και Niall Horan έχουν να ειδωθούν από τότε που χώρισαν οι δρόμοι τους το 2016.