Όλα τα Νέα

Τεράστια γκάφα από τον Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η στα τμήματα υποδομής….Χάλασε με Νίκι……

348

Χάλασε η υποτιθέμενη συμφωνία με τον Νίκι για τις ακαδημίες

Μια γκάφα ολκής..τη μια βέβαια πάνω στην άλλη κάνουν….στον Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η.,  όπου απομάκρυναν με τον τρόπο τους, τον Γιάννη Κουτεντάκη για να δώσουν τις ακαδημίες στον Νίκι Ππαβασιλείου.

Δεν σας άρεσε ο Γιάννης Κουτεντάκης να είναι στις ακαδημίες του συλλόγου όπου τις είχε δημιουργήσει και οργανώσει τα τελευταία χρόνια,μόνοι τους και χωρίς καν την απαιτούμενη στήριξη σας.

Θέλατε μεγάλα πράγματα να φέρετε τον  Νίκι Παπαβασιλείου,να αναλάβει τις ακαδημίες,ένα κομμάτι που δεν δώσατε ποτέ βάση σαν ερασιτέχνης,που αν έλειπαν οι Κουτεντάκηδες δεν θα υπήρχαν καν ακαδημίες.

Μην σας πω και τίποτα χειρότερα εκει…στον ερασιτέχνη για εταιρεία που ακούγετε ότι δημιουργείται από συγκεκριμένους παράγοντες σας… με ονόματα…όπως είπατε εσείς βέβαια για υποψήφιο επενδύτη στα τμήματα υποδομής…στην πλάτη του Ο.Φ.Η. βέβαια όλα αυτά.

Ένα άρθρο που είχαμε γράψει και μπορείτε να δείτε εδώ,εξηγούσαν τους λόγους που δεν έπρεπε να φύγουν οι ακαδημίες από τα χέρια του Γιάννη Κουτεντάκη,όπου έτρεχε τα τελευταία χρόνια όλο το κομμάτι των τμημάτων υποδομής και όλο το εγχείρημα είχε μόνο θετικά αποτελέσματα.

Τώρα τι θα κάνετε…που χάλασε του υποψήφιου επενδυτή…μήπως θα πρέπει να βγείτε με ανακοίνωση σας και να ζητήσετε ένα συγνώμη για τον άκομψο τρόπο και όπου με τον τρόπο σας τον διώξατε…μήπως θα έπρεπε να κάνετε τα πάντα να τον ξαναφέρετε πίσω να συνεχίσει το έργο του στα τμήματα υποδομών.

Δημιουργήσατε ένα πρόβλημα που δεν υπήρχε κανένας λόγος να ανακαινιστεί,και σε μια συνταγή η οποία βέβαια ήταν και επιτυχημένη,και δεν είναι μόνο ο Γιάννης Κουτεντάκης,αλλά τα στελέχη και οι προπονητές των τμημάτων υποδομής που με τόσο άκομψο τρόπο δημιουργήσατε ένα τέτοιο θέμα και σε περίοδο αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Αναμένουμε τις εξελίξεις και θα επανέλθουμε,και κάνετε ένα άνοιγμα όποιος θέλει να εγγραφεί μέλος στον Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η., να μπορεί να το κάνει,μην τον έχετε όμηρο και σαν κλειστό “club”

Υ.Γ1  Ο “Υποψήφος Επενδυτής” έκλεισε στον Εργοτέλη,όπου ο Τάκης Γκώνιας πηγαίνει στην Αίγυπτο.

Υ.Γ2 Σωτήρες και Επενδύτες δεν υπάρχουν…παρά μόνο αυτοί που αγαπάνε το σήμα, και την ασπίδα που λέγεται Ο.Φ.Η.

Μανόλης Κουράτορας