Όλα τα Νέα

Θα πει το ναι ο Νίκος Μαλλιαρός για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Ρέθυμνο;

379

Έντονες πιέσεις δέχεται το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Μαλλιαρός για να αποδεχτεί μια θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στο Ρέθυμνο.

Οι φήμες όμως γύρω από τον Μαλλιαρό οργιάζουν σχετικά με πιέσεις για συμμετοχή και σε δημοτικό αλλά και σε περιφερειακό ψηφοδέλτιο.

Στην Περιφέρεια έχει μεγάλη εμπειρία λόγω της ενασχόλησής του στο παρελθόν, ως Περιφερειακός σύμβουλος. Πληροφορίες τον θέλουν να έχει «σχεδόν» κλείσει συμφωνία με την υπεύθυνη για τα ψηφοδέλτια της Κρήτης κ. Ντόρα Μπακογιάννη, για να κατέβει στο νεοδημοκρατικό ψηφοδέλτιο στο Ρέθυμνο.

Οι σχετικές μάλιστα πληροφορίες ενισχύθηκαν από το γεγονός, ότι ο ίδιος δεν θέλησε να είναι ξανά υποψήφιος στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος. Και αφού υπάρχει ασυμβίβαστο οι υποψήφιοι στις Εθνικές εκλογές να είναι και μέλη της Πολιτικής επιτροπής, πολύ εύκολα άναψαν πάλι τα σενάρια.

Ο Νίκος Μαλλιαρός όμως δέχεται μεγάλες πιέσεις για συμμετοχή και σε δημοτικό ψηφοδέλτιο. Κάτι που ο ίδιος έχει αφήσει να εννοηθεί και με διάφορες αναρτήσεις του στα social media, αλλά και στις προσωπικές του επαφές δεν έχει κρύψει το έντονο ενδιαφέρον του για τα τεκταινόμενα στο Δήμο Ρεθύμνου.

Παρά τις φήμες, καλό θα ήταν να περιμένουμε λίγο, γιατί εμείς ως «Παραπολιτικά Κρήτης» πιστεύουμε ότι ο ίδιος δεν έχει ακόμη λάβει τις τελικές του αποφάσεις και οι σειρήνες για το Δήμο δεν έχουν κοπάσει.

Κρατάμε λοιπόν μια πισινή γιατί κάτι μας λέει ότι μπορεί να τον δούμε σε κάποιο δημοτικό ψηφοδέλτιο …