Όλα τα Νέα

Ο γνωστός “σύμβουλος” του Ερντογάν θέλει να μας καταστρέψει … “εντός ολίγων ωρών”!

Η Ελλάδα θα καταλήξει σε ολοκληρωτική καταστροφή μέσα σε τρεις με τέσσερις ώρες αν κηρύξει πόλεμο εναντίον της Τουρκίας, είπε ο Γιτζίτ Μπουλούτ

237

Νέες απειλές προς την Αθήνα εκτόξευσε ο γνωστός στο ελληνικό κοινό για τις κατά καιρούς εμπρηστικές δηλώσεις του κατά της χώρας μας σύμβουλος του προέδρου Ερντογάν, Γιτζίτ Μπουλούτ.

Σε μια περίοδο που η Άγκυρα έχει κλιμακώσει τις προκλήσεις της σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, επιχειρώντας να δημιουργήσει και να συντηρήσει σκηνικό έντασης, ο Μπουλούτ πήγε ένα βήμα παρακάτω και υποστήριξε αυτή τη φορά πως σε ενδεχόμενο πολεμικής σύρραξης με την Τουρκία, η Ελλάδα θα καταστραφεί σε τρεις ή τέσσερις ώρες.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε τούρκος δημοσιογράφος παραθέτοντας σχετικό βίντεο στο Τwitter, ο Μπουλούτ μιλώντας σε τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό ανέφερε πως «η Ελλάδα θα καταστραφεί εντός τριών έως τεσσάρων ωρών αν διεξάγει πόλεμο εναντίον της Τουρκίας».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι ισχυρές δυνάμεις παροτρύνουν την Ελλάδα να επιτεθεί στην Τουρκία, σχολιάζοντας το περιστατικό στο οποίο είχαν αναφερθεί τουρκικά ΜΜΕ, ότι η ελληνική φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς» παρενόχλησε το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Barbaros.

Διαβάστε επίσης:

Άγκυρα: Δεν δεχόμαστε συμβουλές από την Αθήνα