ΘΕΜ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Δεν μπορούν να χαθούν άλλες ευκαιρίες, πρέπει να πάμε τον τόπο μας λίγο πιο μπροστά

Συναντήσαμε τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Ρεθύμνου με το συνδυασμό του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη

Η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου θα είναι ο πρώτος σταθμός στην επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της παράταξης «Η Κρήτη Μπροστά» με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη.

υπογράφει ο Νίκος Νεβεσκιώτης

Μια πρώτη ομάδα υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2019, στις 18:30 στο χώρο του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης παρουσία του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Κεφαλογιάννη. Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη επίσημη εκδήλωση του κ. Μαρκογιαννάκη ως υποψήφιου Περιφερειάρχη.

Με αυτές τις σκέψεις συναντήσαμε τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο με το ψηφοδέλτιο του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου, κ. Θέμη Κωνσταντινίδη.

  • Το Ρέθυμνο ο πρώτος σταθμός στην ανακοίνωση ονομάτων από τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη – Ποιοι λόγου τον ώθησαν να είναι υποψήφιος;
  • Στρατηγικός σχεδιασμός, επένδυση στον τουρισμό, έργα υποδομής που τόσο έχει ανάγκη η Κρήτη και η ανάγκη επιτακτικής στήριξης του πρωτογενούς τομέα.
  • Λάθη, αστοχίες και ενδεχόμενες παραλήψεις – η ανανέωση έτσι όπως εκφράζεται στο όραμα της παράταξης του «Η Κρήτη Μπροστά».
  • Οι ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτούμε, οι προτεραιότητες σε επίπεδο Ρεθύμνου και η επόμενη μέρα στην Περιφέρεια Κρήτης.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

Τα σχόλια είναι κλειστά.